Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Beekstraat 14 in Elburg 8081 EC

Beekstraat 14

8081 EC Elburg
Huurprijs € 20.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

In de sfeervolle oude binnenstad van Elburg wordt TE HUUR aangeboden deze centraal gelegen winkelruimte met magazijn / kantoor / pantry, geadresseerd Beekstraat 14, met een winkeloppervlakte (op de begane grond) van 210 m2. Tevens is er een klein magazijn gesitueerd op de begane...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 260 m² In units vanaf 260 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

English translation below
In de sfeervolle oude binnenstad van Elburg wordt TE HUUR aangeboden deze centraal gelegen winkelruimte met magazijn / kantoor / pantry, geadresseerd Beekstraat 14, met een winkeloppervlakte (op de begane grond) van 210 m2. Tevens is er een klein magazijn gesitueerd op de begane grond en op de eerste verdieping is er een groot magazijn met pantry en kantine van circa 40 m2. De winkel is nu in gebruik als een koopjeswinkel / outletwinkel en verkeert in een redelijke tot goede staat van onderhoud. Het historische pand ligt in het hart van het centrum van het havenstadje, in het bekende winkelkruis, op de aanlooproute naar de HEMA. Voor het pand is er een eigen typisch Elburgse keitjesstoep. Boven de winkel is een woon-appartement gesitueerd die een eigen opgang heeft. Aan de achterzijde (aan de Smeesteeg) heeft de winkel nog een toegangsdeur t.b.v. bevoorrading / nooduitgang.

Indeling:
Begane grond Beekstraat 14:

De totale oppervlakte van de winkel bedraagt 220 m2, is geheel op de begane grond gelegen en bestaat uit 210 m2 winkeloppervlakte een 10 m2 magazijn/berging. De frontbreedte van de winkel is circa 7,50 meter. De diepte van de winkel is ruim 30 meter.

Verdieping Beekstraat 14:
Magazijn / berging / kantoor / pantry / kantine van 40 m2.Geïnteresseerd in deze mooie en goed gelegen winkelruimte? Dan kunt u voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende bezichtiging contact met ons opnemen: 0525-686063.
In de sfeervolle oude binnenstad van Elburg wordt TE HUUR aangeboden deze centraal gelegen winkelruimte met magazijn / kantoor / pantry, geadresseerd Beekstraat 14, met een winkeloppervlakte van 230 m2. De bovenwoning aan de Beekstraat 14a heeft een woonoppervlak van maarliefst 165 m2 en een DAKTERRAS van 50 m2. De historische panden liggen in het hart van het centrum van het havenstadje, in het bekende winkelkruis, op de aanlooproute naar de HEMA. Voor het pand is er een eigen typisch Elburgse keitjesstoep.
In de sfeervolle oude binnenstad van Elburg wordt TE HUUR aangeboden deze centraal gelegen winkelpanden met bijbehorende woning aan de Beekstraat 14, de Beekstraat 14a en de Smeesteeg 7 met een totale winkeloppervlak van 380 m2. De bovenwoning aan de Beekstraat 14a heeft een woonoppervlak van maarliefst 165 m2 en een DAKTERRAS van 50 m2. De historische panden liggen in het hart van het centrum van het havenstadje, in het bekende winkelkruis, op de aanlooproute naar de HEMA. Voor het pand is er een eigen typisch Elburgse keitjesstoep.

Indeling:

Begane grond Beekstraat 14:
De oppervlakte van de winkelruimte bedraagt 235 m2 en is geheel op de begane grond gelegen. Daarnaast is er een portaal met trapopgang naar de verdieping, een toiletruimte, een berging en een meterkast.

De ruimte kan worden uitgebreid met het pand aan de Smeesteeg 7 en het pand aan de Beekstraat 16. Er zijn openingen gerealiseerd tussen de panden zodat deze in elkaar overlopen.

Verdieping Beekstraat 14:
Berging / kantoorruimte van 39 m2.

Kenmerken:
- Kadastrale gegevens Beekstraat 14: gemeente Elburg, sectie C 1655
- Winkeloppervlakte Beekstraat 14: 210 m2
- Breedte winkel Beekstraat circa 7 meter, diepte winkel 30 meter;
- Verdieping: kantoor / magazijn: 40 m2
- Bevoorrading mogelijk via de frontzijde, maar ook via de Smeesteeg-zijde;


Beekstraat 14a

Eerste verdieping Beekstraat 14a(bovenwoning):
Verdieping van circa 65 m2. Trapopgang, hal, toilet, woonkamer, keuken en bijkeuken, toegang tot dakterras van circa 50 m2.

Tweede verdieping Beekstraat 14a(bovenwoning):
Zeer ruime tweede verdieping van circa 100 m2. Overloop, drie slaapkamers, badkamer, royale slaapkamer aan voorzijde, berging vanuit hier toegang tot ruime bergzolder.
Kenmerken Beekstraat 14a:
- Kadastrale gegevens Beekstraat 14a: gemeente Elburg, sectie C 1655 &
gemeente Elburg, sectie C 828
- Woonoppervlakte Beekstraat 14a: 165 m2
- Bouwjaar 1700
- Verwarming via CV-combiketel


Smeesteeg 7

Begane grond Smeesteeg 7:
Open ruimte van circa 53 m2 welke momenteel in gebruik is als berging/opslag. Verbouwing mogelijk tot woonruimte.

Eerste verdieping Smeesteeg 7:
Circa 53 m2 aan opslagruimte. Verbouwing tot woonruimte.

Kenmerken Smeesteeg 7:
- Kadastrale gegevens Smeesteeg 7: gemeente Elburg, sectie C 828
- Winkeloppervlakte Smeesteeg 7: 53 m2
- Breedte winkel Smeesteeg 7 circa 5 meter, diepte winkel 10,5 meter;
- Verdieping: kantoor / magazijn: 53 m2

Bent u geïnteresseerd in deze panden? Dan kunt u voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende bezichtiging contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 0525-686063 en ons e-mailadres is: info@vdlindemakelaardij.nl. Uiteraard kunt u ook langs komen op ons kantoor aan de klokbekerweg 18, te Elburg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 20.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1700 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 260 m² Verkoopoppervlakte 210 m² Perceeloppervlakte 357 m² Frontbreedte 750 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 260 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
260 m²
In units vanaf
260 m²
Verkoop vloeroppervlakte
210 m²
Frontbreedte
750 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Beekstraat 14, 8081 EC Elburg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem gerust contact met ons op voor het verkrijgen van meer informatie


Na het invullen van uw reactieformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij willen u vriendelijk vragen het reactieformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

 
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.