Mijn favorieten

Gevraagd

Vanaf oktober 2014 zit de woningmarkt sterk in de lift. Het aantal transacties nam vanaf die tijd fors toe. In de afgelopen periode heeft Van Der Linde Makelaardij vrij veel woningen verkocht. De markt droogt op dit moment echter op. Het woningaanbod is schaars. Maar het is zeker niet zo dat er geen vraag is naar woningen. Er is nog steeds een groeiende vraag, mede vanwege de extreem lage rente. Ook de verkoop van duurdere woningen neemt weer toe. Veel mensen hebben zich de laatste tijd bij ons gemeld en hebben hun woonwensen met ons besproken. Ben je van plan je woning te gaan verkopen? Contact ons dan om te bespreken of wij een gegadigde hebben voor jou woning! Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak met ons kantoor: 0525-686063.

Specifieke vraag is er naar de volgende objecten:

  • Hoekwoningen met en zonder garage in de prijsklasse van circa € 185.000,-- tot circa € 275.000,-- k.k.;
  • Halfvrijstaande woningen in de prijsklasse van € 240.000,-- tot circa € 400.000,-- k.k.
  • Gelijkvloerse woningen met slaap- en badkamer op de begane grond (seniorenwoningen) in prijsklasse € 150.000,-- tot circa € 400.000,-- k.k., zowel als tussenwoning, hoekwoning, half vrijstaand, geschakeld, als ook vrijstaand;
  • Tussenwoningen in de prijsklasse € 150.000,-- tot circa € 250.000,--;
  • Luxe vrijstaande woningen in de prijsklasse € 400.000,-- en hoger;
  • Half vrijstaande woningen en vrijstaande woningen buiten de bebouwde kom.


Tevens is er een doorlopende vraag naar huurwoningen. Wil jij je woning verhuren? Wij verzorgen de verhuur van je woning op een deskundige en vlotte wijze.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen