Mijn favorieten

Stille verkoop

Er zijn opdrachtgevers die om persoonlijke redenen de woning (nog) niet publiekelijk te koop wensen aan te bieden, maar toch wel concrete verhuisplannen hebben. In zo'n situatie kan een zgn. "stille verkoop" een goed middel zijn, waarbij de woning wel te koop gezet wordt bij de makelaar, maar b.v. niet in de etalage hangt en ook niet op internet wordt getoond. Vaak staat er ook geen bord in de tuin.

Op onze website tonen wij beperkte informatie van die woning(en) die bij ons in stille verkoop staan. Houdt onze website daarom in de gaten voor nieuw aanbod of bespreek met ons uw woonwensen.

Heeft u ook verhuisplannen, maar wilt u uw woning niet publiek te koop hebben staan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw woning kan ook op een geheel discrete manier worden ingevuld door Van Der Linde Makelaardij. Hieronder tonen wij een aantal objecten, welke op dit moment in "stille verkoop" te koop worden aangeboden. Indien u interesse heeft voor één van onderstaande objecten, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over deze woning(en).
01. Vrijstaande woning met uitgebouwde tuinkamer en vrijstaande garage aan de rand van Rode Dorp
Prachtig gelegen en uiterst secuur onderhouden VRIJSTAANDE WONING met UITGEBOUWDE TUINKAMER/SERRE en vrijstaande stenen garage, gesitueerd op een perceel van 430 m2 eigen grond. De woning is gelegen aan de rand van woonwijk Het Rode Dorp, dicht bij voorzieningen als de sportvelden, het Nieuwe Feithenhof en de aanleunwoningen, de binnenstad en winkels, bushalte op steenworp afstand. De woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de zolderverdieping.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: derde kwartaal 2020
Vraagprijs € 450.000,-- kosten koper02. Mooie JAREN DERTIG VRIJSTAANDE WONING aan de Nunspeterweg van Elburg
- VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD -
Deze woning is goed onderhouden en heeft een bijzondere uitstraling en ligt natuurlijk op een prachtige locatie. De afwerking van de woning is wat gedateerd. Vrij nieuwe ketel en maar liefst 16 zonnepanelen!
Perceel van 278 m2. Vrijstaande houten schuur.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: derde kwartaal 2020
Vraagprijs € 349.500,-- kosten koper03. Keurig onderhouden HALFVRIJSTAANDE WONING met uitgebouwde keuken en ruime bijkeuken/berging, royaal perceel, fraai aangelegde tuin, 2 tuinbergingen en een speelse veranda, gelegen in woonwijk Het Molendorp.
Perceel 238 m2. Drie slaapkamers op de eerste verdieping. Vliering / zolderberging via vlizotrap.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: derde kwartaal 2020
Vraagprijs € 239.500,-- kosten koper

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring