Mijn favorieten

Stille verkoop

Er zijn opdrachtgevers die om persoonlijke redenen de woning (nog) niet publiekelijk te koop wensen aan te bieden, maar toch wel concrete verhuisplannen hebben. In zo'n situatie kan een zgn. "stille verkoop" een goed middel zijn, waarbij de woning wel te koop gezet wordt bij de makelaar, maar b.v. niet in de etalage hangt en ook niet op internet wordt getoond. Vaak staat er ook geen bord in de tuin.

Op onze website tonen wij beperkte informatie van die woning(en) die bij ons in stille verkoop staan. Houdt onze website daarom in de gaten voor nieuw aanbod of bespreek met ons uw woonwensen.

Heeft u ook verhuisplannen, maar wilt u uw woning niet publiek te koop hebben staan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw woning kan ook op een geheel discrete manier worden ingevuld door Van Der Linde Makelaardij. Hieronder tonen wij een aantal objecten, welke op dit moment in "stille verkoop" te koop worden aangeboden. Indien u interesse heeft voor één van onderstaande objecten, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over deze woning(en).
01.
Prima onderhouden en goed geïsoleerde, moderne VRIJSTAANDE WONING met gelijkvloers woonprogramma, gelegen in een mooie nieuwbouw wijk op De Hoge Enk (tussen Doornspijk, Elburg en 't Harde gelegen).
Dat wil zeggen slaap- en badkamer op de begane grond! De slaapkamer op de begane grond is eventueel ook goed te gebruiken als praktijkruimte aan huis, kantoor of werkkamer!
Op de verdipeing bevinden zich 4 slaapkamers en een complete badkamer.

Perceel 353 m2. Inhoud circa 500 m3. Woonoppervlakte circa 155 m2.

Pluspunten:
Woning met mogelijkheden;
Bouwjaar 2002, prima isolatie;
Mooie rustige ligging in fijne buurt / gezelig hofje;
Praktische indeling met bijkeuken en aangebouwde garage/bergign van circa 3 bij 7 meter;
Mooie veranda in de achtertuin.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: in overleg, niet op korte termijn;
Vraagprijs € 419.500,-- kosten koper

Status: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD02.
Fraaie VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande stenen garage/berging, gesitueerd op een perceel van 730 m2 eigen grond aan een van de mooiste straten van Elburg, nl. de Nunspeterweg.
Het betreft een woning met een royale leefruimte op de begane grond, met open keuken voorzien van luxe inbouwkeuken. Op de verdieping een zeer royale ouderslapkamer, werkkamer en complete badkamer.


Pluspunten:
Erg fraaie en charmante woning;
Prachtige luxe keuken;
Verzorgde woning en prachtige privacy biedende tuin voorzien van heerlijke veranda;
Prachtige locatie!

Indicatie oplevering: laatste kwartaal 2020

Prijs n.o.t.k.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring