Mijn favorieten

Stille verkoop

Er zijn opdrachtgevers die om persoonlijke redenen de woning (nog) niet publiekelijk te koop wensen aan te bieden, maar toch wel concrete verhuisplannen hebben. In zo'n situatie kan een zgn. "stille verkoop" een goed middel zijn, waarbij de woning wel te koop gezet wordt bij de makelaar, maar b.v. niet in de etalage hangt en ook niet op internet wordt getoond. Vaak staat er ook geen bord in de tuin.

Op onze website tonen wij beperkte informatie van die woning(en) die bij ons in stille verkoop staan. Houdt onze website daarom in de gaten voor nieuw aanbod of bespreek met ons uw woonwensen.

Heeft u ook verhuisplannen, maar wilt u uw woning niet publiek te koop hebben staan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw woning kan ook op een geheel discrete manier worden ingevuld door Van Der Linde Makelaardij. Hieronder tonen wij een aantal objecten, welke op dit moment in "stille verkoop" te koop worden aangeboden. Indien u interesse heeft voor één van onderstaande objecten, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over deze woning(en).


1. Vrijstaande woning op rustige locatie in 't Loo op royale kavel van 898 m²
Deze vrijstaande woning is aan de achterzijde uitgebouwd met bijkeuken en badkamer. Woonkamer met kachel en terrasdeuren. Twee slaapkamers op de verdieping. Flinke uitbreidingsmogelijkheden. Voorzien van grote in spouw gebouwde garage van ca. 50 m² met zolder. Woonoppervlakte ca. 88 m².

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: augustus 2019
Vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

2. Moderne tussenwoning uit 2005 met uitzicht over de Veldbloemenlaan en groenstrook
Deze tussenwoning ligt aan de Veldbloemenlaan en is voorzien van 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, een nette badkamer met douche en ligbad, een ruime voorzolder, een grote zolderkamer met kunststof dakkapel én een extra zolder met vlizotrap. Zonnige tuin op het zuiden. Kaveloppervlakte 128 m². Woonoppervlakte ca. 130 m².

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: zomer 2020.
Vraagprijs € 250.000,00 kosten koper

3. Tussenwoning met uitgebouwde keuken, vrijstaande stenen garage en vrij uitzicht
De woning ligt in de kern van Oostendorp, dicht bij voorzieningen zoals basisschool De PWA, het Lambert Franckens College en cultuurhuis 't Huiken. Achterburen zijn op grotere afstand, waardoor er sprake is van een vrije en privacy biedende tuin. Op de eerste en tweede verdieping zijn alle raamkozijnen vervangen voor onderhoudsarme aluminium kozijnen voorzien van HR++ beglazing. Woonoppervlakte ca. 125 m².

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: oktober 2019.
Vraagprijs € 239.500,00 kosten koper

4. Nette hoekwoning met vrijstaande stenen garage in het Rode Dorp
Op een mooie locatie op loopafstand van de stad staat deze hoekwoning. De woning is aan de zijkant uitgebouwd. In deze uitbouw is de eetkeuken gesitueerd samen met een portaal en het toilet. Één van de slaapkamers is fors vergroot doordat de aanbouw ook in de hoogte is opgetrokken. De woning heeft een inhoud van ca. 350 m³. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft dus tot laat in de middag/avond nog zon. Kaveloppervalakte 206 m².

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: medio 2020.
Vraagprijs € 249.500,00 kosten koper


5. Riante vrijstaande woning op royaal perceel in woonwijk De Arena
Gelegen in woonwijk De Arena, wordt te koop aangeboden dit royale vrijstaande woonhuis, gesitueerd op een mooi perceel van 675 m2. De woning is uitstekend onderhouden, beschikt over een inhoud van 620 m3 en 180 m2 woonoppervlakte. Op de begane grond is er een mooie ruime slaapkamer met een separate badkamer. Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een geheel ingerichte badkamer met douche, ligbad, wastafelcombinatie en een closet. Via een vlizotrap is er nog een zeer ruime zolder bereikbaar.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: medio 2020
Vraagprijs € 525.000,-- kosten koper

6. Vrijstaande woning met uitgebouwde tuinkamer en vrijstaande garage aan de rand van Rode Dorp
Prachtig gelegen en uiterst secuur onderhouden VRIJSTAANDE WONING met UITGEBOUWDE TUINKAMER/SERRE en vrijstaande stenen garage, gesitueerd op een perceel van 430 m2 eigen grond. De woning is gelegen aan de rand van woonwijk Het Rode Dorp, dicht bij voorzieningen als de sportvelden, het Nieuwe Feithenhof en de aanleunwoningen, de binnenstad en winkels, bushalte op steenworp afstand. De woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de zolderverdieping.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: medio 2020
Vraagprijs € 450.000,-- kosten koper

7. Complete hoekwoning in De Oosthoek I
In woonwijk Oosthoek I bieden wij te koop aan via een stille verkoop deze mooie HOEKWONING met UITGEBOUWDE EETHOEKE EN KEUKEN, AANGEBOUWDE CARPORT en VRIJSTAANDE STENEN GARAGE. De woning is prima onderhouden. Gevels van woning en garage zijn recent gestraald en opnieuw gevoegd, waardoor de woning een frisse nieuwe uitstraling heeft. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: medio 2020
Vraagprijs € 250.000,-- kosten koper

8. Mooi vrij gelegen vrijstaande woning in De Arena
Mooie vrijstaande woning met inpandige bijkeuken en aangebouwde garage, gelegen op een perceel van 565 m2 eigen grond. De woning is gelegen in woonwijk De Arena aan een doodlopende straat en tegen een groenstrook. Rust, ruimte en vrijheid kenmerken deze locatie. De woning heeft op de begane grond een mooie ruime living en een ruime woonkeuken. Op de verdieping beschikt de woning over 3 mooie slaapkamers en een badkamer. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. De gebruiksoppervlakte van deze woning is 120 m2 en de inhoud is 475 m3.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: medio 2020
Vraagprijs € 469.500,-- kosten koper

9. Zeer ruime tweekapper op een kavel van 495 m2
Een robuuste woning in Oosterwolde met een enorme achtertuin met goede zonligging. In de achtertuin staat een groot bijgebouw, welke ideaal te gebruiken is voor bedrijf- of parktijkruimte aan huis. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van 170 m2 en een inhoud van 555 m3. Er zijn 4 grote slaapkamers aanwezig en een forse bijkeuken. De 14 zonnepanelen die ruim 3.000 kW opwekken blijven achter.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: medio 2020

Vraagprijs € 355.000,-- kosten koper


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring