Mijn favorieten

Stille verkoop

Er zijn opdrachtgevers die om persoonlijke redenen de woning (nog) niet publiekelijk te koop wensen aan te bieden, maar toch wel concrete verhuisplannen hebben. In zo'n situatie kan een zgn. "stille verkoop" een goed middel zijn, waarbij de woning wel te koop gezet wordt bij de makelaar, maar b.v. niet in de etalage hangt en ook niet op internet wordt getoond. Vaak staat er ook geen bord in de tuin.

Op onze website tonen wij beperkte informatie van die woning(en) die bij ons in stille verkoop staan. Houdt onze website daarom in de gaten voor nieuw aanbod of bespreek met ons uw woonwensen.

Heeft u ook verhuisplannen, maar wilt u uw woning niet publiek te koop hebben staan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw woning kan ook op een geheel discrete manier worden ingevuld door Van Der Linde Makelaardij. Hieronder tonen wij een aantal objecten, welke op dit moment in "stille verkoop" te koop worden aangeboden. Indien u interesse heeft voor één van onderstaande objecten, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over deze woning(en).01. Vrijstaande woning op rustige locatie in 't Loo-Oldebroek op royale kavel van 898 m²
Deze vrijstaande woning is aan de achterzijde uitgebouwd met bijkeuken en badkamer. Woonkamer met kachel en terrasdeuren. Twee slaapkamers op de verdieping. Flinke uitbreidingsmogelijkheden. Voorzien van grote in spouw gebouwde garage van ca. 50 m² met zolder. Woonoppervlakte ca. 88 m².

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: najaar 2019
Vraagprijs € 375.000,00 kosten koper02. Nette hoekwoning met vrijstaande stenen garage in het Rode Dorp
Op een mooie locatie op loopafstand van de stad staat deze hoekwoning. De woning is aan de zijkant uitgebouwd. In deze uitbouw is de eetkeuken gesitueerd samen met een portaal en het toilet. Één van de slaapkamers is fors vergroot doordat de aanbouw ook in de hoogte is opgetrokken. De woning heeft een inhoud van ca. 350 m³. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft dus tot laat in de middag/avond nog zon. Kaveloppervlakte 206 m².

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: derde kwartaal 2020.
Vraagprijs € 249.500,00 kosten koper03. Vrijstaande woning met uitgebouwde tuinkamer en vrijstaande garage aan de rand van Rode Dorp
Prachtig gelegen en uiterst secuur onderhouden VRIJSTAANDE WONING met UITGEBOUWDE TUINKAMER/SERRE en vrijstaande stenen garage, gesitueerd op een perceel van 430 m2 eigen grond. De woning is gelegen aan de rand van woonwijk Het Rode Dorp, dicht bij voorzieningen als de sportvelden, het Nieuwe Feithenhof en de aanleunwoningen, de binnenstad en winkels, bushalte op steenworp afstand. De woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de zolderverdieping.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: derde kwartaal 2020
Vraagprijs € 450.000,-- kosten koper04. Zeer ruime tweekapper op een kavel van 495 m2
Een robuuste woning in Oosterwolde met een enorme achtertuin met goede zonligging. In de achtertuin staat een groot bijgebouw, welke ideaal te gebruiken is voor bedrijf- of praktijkruimte aan huis. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van 170 m2 en een inhoud van 555 m3. Er zijn 4 grote slaapkamers aanwezig en een forse bijkeuken. De 14 zonnepanelen die ruim 3.000 kW opwekken blijven achter.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: medio 2020
Vraagprijs € 355.000,-- kosten koper05. Nette tussenwoning met prachtige tuinserre en tuin op het zuiden
Deze extra brede woning heeft aangebouwde bijkeuken/berging. De tuin is ruim en biedt veel privacy. Het perceel is 138 m2. Woonwijk het Molendorp zit helemaal in de lift. Veel jonge mensen hebben de wijk ontdekt vanwege zijn ideale ligging, dichtbij de vesting, de basisschool, de grote speeltuin 'De Wildebras' en vlakbij het Veluwemeer.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: april 2020
Vraagprijs € 219.500,-- kosten koper06. Mooie JAREN DERTIG VRIJSTAANDE WONING aan de Nunspeterweg van Elburg
Deze woning is goed onderhouden en heeft een bijzondere uitstraling en ligt natuurlijk op een prachtige locatie. De afwerking van de woning is wat gedateerd. Vrij nieuwe ketel en maar liefst 16 zonnepanelen!
Perceel van 278 m2. Vrijstaande houten schuur.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: derde kwartaal 2020
Vraagprijs € 349.500,-- kosten koper07. Keurig onderhouden HALFVRIJSTAANDE WONING met uitgebouwde keuken en ruime bijkeuken/berging, royaal perceel, fraai aangelegde tuin, 2 tuinbergingen en een speelse veranda, gelegen in woonwijk Het Molendorp.
Perceel 238 m2. Drie slaapkamers op de eerste verdieping. Vliering / zolderberging via vlizotrap.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: derde kwartaal 2020
Vraagprijs € 239.500,-- kosten koper08. Zeer riante VRIJSTAANDE VILLA, gebouwd onder prachtige architectuur, gelegen in woonwijk Het Molendorp.
Perceel 678 m2. Inhoud 1.350 m3. Woonoppervlakte 285 m2. Geheel onderkelderd. Uitstekende isolatie en hoogwaardig afwerkniveau.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: in overleg
Vraagprijs op aanvraag09. Ruime HALFVRIJSTAANDE WONING met aangebouwde garage/berging / bijkeuken / portaal gelegen in woonwijk De Vrijheid
Perceel 262 m2. Tuin op het zuid-westen. Inhoud 475 m3. Woonoppervlakte 145 m2. Drie slaapkamer op de eerste verdieping, 2 zolderkamers met dakkapel (kunststof).

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: in overleg - derde kwartaal 2019
Vraagprijs € 314.500,-- kosten koper10. Ruime en luxe, uitgebouwde HALFVRIJSTAANDE WONING met inpandige bijkeuken en aangebouwde garage/berging op riant perceel van 620 m2 in woonwijk De Pal II
Perceel 620 m2. Tuin op het zuid-oosten. Inhoud 555 m3. Woonoppervlakte 155 m2. Drie slaapkamer op de eerste verdieping, ruime zolder, 18 zonnepanelen.

Indicatie oplevering / beschikbaarheid: in overleg
Vraagprijs € 439.500,-- kosten koper
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring