Mijn favorieten

Verhuur

Het verhuren van bedrijfsruimte is een vak apart. Het bij elkaar brengen van huurder en verhuurder is daarom een rasechte taak van een makelaar met verstand van bedrijfsmatig onroerend goed.

Van Der Linde Makelaardij kent de vraag en het aanbod in de regio op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Wij begeleiden eigenaren bij het verhuren van hun winkel, bedrijfsruimte, kantoor of garagebox. Via ons kantoor kan de juiste huurder of koper gevonden worden. Wij plaatsen ons aanbod op onze website en op www.fundainbusiness.nl .

Als makelaar gevestigd in het werkgebied staan wij garant voor betrokkenheid, een uitstekende service, kennis van de markt en de ontwikkelingen in de regio.

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte?

Bespreek uw wensen met ons, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van een passende ruimte. Of het nu gaat om een winkel, kantoor of bedrijfsruimte.

Hebt u een geschikte bedrijfsruimte op het oog, maar twijfelt u over de vraagprijs of huurprijs? Laat u professioneel begeleiden bij het aangaan van een huurovereenkomst. Wij zijn u graag van dienst als aankoopmakelaar of aanhuurmakelaar.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0525-686063. 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen