Mijn favorieten

Beheer vastgoed

Laat uw verhuurde panden beheren!

Of je nu van 1 of 10 woningen het beheer wenst uit te besteden aan een professionele vastgoedmanager, bij Van Der Linde Makelaardij ben je aan het goede adres. Wij denken met je mee, helpen jaarlijks tientallen huurders en kunnen door analyse en toekomstvisie een wezenlijke bijdrage leveren om je huurinkomsten zeker te stellen.

Fiscale aspecten voor particuliere beleggers
Als je de woning zelf gaat beheren kan de fiscus je gaan zien als zijnde een ondernemer. De consequentie is dat de verhuur dan niet meer in Box 3 valt maar in Box 1. De huur wordt dan belast conform inkomstenbelasting is niet meer vrij van belasting zoals in Box 3. Wees dus verstandig en laat uw pand(en) beheren!

Een tevreden huurder is meer waard dan menig vastgoed eigenaar beseft
Een maand leegstand zorgt voor verlies aan inkomsten. Als uw beheerder dus niet optimaal presteert, kost dit rendement. Van Der Linde Makelaardij heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd bij de verhuur va woningen en bedrijfspanden en wij hebben deze verhuuractiviteiten geoptimaliseerd. Nu breiden wij onze diensten verder uit met het beheer van vastgoed om zo een complete en uitstekende dienstverlening te kunnen waarborgen.

Kennis & professionaliteit
Door verhuur en beheer uit te besteden aan Van Der Linde Makelaardij, profiteer je van de aanwezige marktkennis, inzicht in demografische factoren en vastgoedontwikkelingen en kan je vertrouwen op onze analyse. Naast financieel-administratief-juridisch beheer verzorgen wij ook het technische beheer en begeleiden wij bij (her)ontwikkelingen. Samen met de eigenaar kunnen wij er voor zorgen dat het vastgoed blijft aansluiten bij de vraag uit de markt.

Beheer voor iedere belegger / eigenaar
Voor de particuliere verhuurder hebben wij 2 beheerpakketten (Pakket A of Pakket B) waarbij wij bij Pakket A zorgdragen voor het financiële-, administratieve- en juridische beheer en bij Pakket B ook het technisch beheer voor onze rekening nemen zoals bijv. verwerken van evt. onderhoudsklachten.
De huurincasso verloopt via onze derden gelden rekening en u krijgt de huur iedere maand netjes doorgestort. Wij beoordelen een onderhoudsklacht op zijn authenticiteit en vragen bij grotere bedragen eerst uw toestemming voor reparatie. Wij beseffen maar al te goed dat je de kosten zo laag mogelijk wenst te houden.


Als een huurder de huur heeft opgezegd, gaat de woning na overleg met de verhuurder direct in het beschikbare aanbod. Bij de selectie van een nieuwe huurder maken wij (opnieuw) een zorgvuldige selectie en worden de antecedenten nagelopen. Je maakt altijd zelf de keuze of je een kandidaat huurder accepteert. Wij adviseren je volledig en verstrekken je desgewenst alle benodigde gegevens die wij bij de huurder opvragen.

Goed contact met huurders
Bij Van Der Linde Makelaardij werken ervaren medewerkers die hun werk beschouwen als hun hobby.
Tijdens de gehele huurperiode nemen wij huurders serieus en klachten en opmerkingen worden altijd met huurders en verhuurders doorgenomen. Ons streven is dat huurders zo lang mogelijk naar tevredenheid in de woning blijven.

Onderhoud
Voor het onderhoud is het belangrijk een overzicht te krijgen van de benodigde kosten op de korte en (middel) lange termijn. Het niet op tijd ingrijpen bij onderhoud kan leiden tot onnodig hoge kosten. Als beheerder zorgen wij dat uw onderhoud in kaart wordt gebracht en wordt geregeld.

Registratie en afhandeling storingen, reparaties en klachten
Een goede klachten/reparatie registratie is van essentieel belang voor een correct georganiseerde klachtenafhandeling. Het aantal klachten en de afhandeling hiervan toont immers de tevredenheid van de huurders. Wij hebben een huurdersdesk op onze site en nemen alle meldingen van huurders gelijk in behandeling. Acute zaken zoals lekkages, brand, geen warm water etc. worden gelijk verholpen. Opdrachtgevers worden altijd op de hoogte gesteld van de gebeurtenissen en wij geven passend advies. 

Alleen makelaars die zijn aangesloten bij een brancheorganisaties kunnen zich verzekeren tegen aansprakelijkheid en zijn aangesloten bij de geschillencommissie. Van Der Linde Makelaardij is aangesloten bij de NVM en is dus uitstekend verzekerd en aangesloten bij een geschillencommissie.

Wij staan klaar voor de huurders en verhuurders en zijn overal op voorbereid.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak met je om onze beheer dienstverlening en de kosten hiervan te bespreken. Bel gerust voor het inplannen van een afspraak met één van onze makelaars: 0525-686063.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring