Mijn favorieten

Zoekopdracht

U bent op zoek naar een koopwoning?
Schrijf u vrijblijvend in. Dan houden wij u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod!

Een woning kopen
Eén van de belangrijkste zaken bij het kopen van een woning is: hoe gaat u een huis betalen? De meeste mensen lenen geld voor het kopen van een woning. Vaak wordt ook een deel spaargeld ingebracht om een woning en daardoor een lagere hypotheek te hebben. Van eigen geld wordt vaak ook een verbouwing van de woning betaald, bijvoorbeeld omdat een woning grondig verbouwd moet worden of omdat u de woning graag wilt afbouwen en naar eigen smaak wilt maken en inrichten. Voor een goed hypotheekadvies gaat u naar een tussenpersoon / intermediair of naar een bank. Bij de tussenpersoon of een bank wordt u goed uitgelegd wat het betekend om een lening aan te gaan, hoe de aflossing van de lening werkt. Ook kan worden uitgerekend hoeveel geld u kunt lenen en of u überhaupt in aanmerking komt voor een hypotheeklening. Doorgaans komt u in aanmerking voor een lening als u een vaste baan hebt. Maar ook als u geen vaste baan hebt kunt u mogelijk best in aanmerking komen voor een lening. Ook ondernemers en ZZP'ers kunnen in aanmerking komen voor een hypotheek.

Momenteel staan er relatief weinig woningen te koop. Het is dus best lastig om die woning te vinden die u graag zou willen kopen. Schrijf u daarom in als woningzoekende bij Van Der Linde Makelaardij, indien wij een woning te koop krijgen die bij u woonwensen aansluit zullen wij u van te voren op de hoogte brengen! Wij helpen u graag bij het zoeken en vinden van uw droomhuis.

Nieuwe omgeving of andere woonplaats
Het zoeken van een woning is dus zeker geen eenvoudige zaak. Zeker als u gaat verhuizen naar een heel nieuwe omgeving of een andere woonplaats. Het is dan verstandig om u goed te oriënteren op uw nieuwe woonomgeving. Ga in elk geval eens praten met Van Der Linde Makelaardij. Wij kennen de omgeving van de Noord-West Veluwe op ons duimpje en we kennen buurten en woonwijken van de verschillende woonplaatsen.


VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP!

 
Vestiging
Uw gegevens
Financieel
Woning kenmerken: