Mijn favorieten

Open Huis

Je woning extra laten opvallen tijdens een Open Huizen Dag
Sinds de start van ons kantoor is Van Der Linde Makelaardij actief met het organiseren van (extra) Open Huizen Dagen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het organiseren van Open Huizen Dagen de verkoop van woningen stimuleert en bevordert en/of zorgt voor een snellere verkoop. Uiteraard kan de verkoop van een woning niet zonder een goed maatwerkadvies als het gaat om de te verwachten opbrengst, de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie!

"Deelname aan een Open Huizen Dag via Van Der Linde Makelaardij is GRATIS!"
Het is mogelijk om je woning ten behoeve van het Open Huis extra op te laten vallen. Van Der Linde Makelaardij heeft hiervoor speciale promotie mogelijkheden.
Wil je meer weten over deze promotiemogelijkheden, ben je van plan je woning te gaan verkopen en wil je meer weten over onze zeer uitgebreide en onderscheidende objectpresentatie, bel gerust met ons kantoor: 0525-686063.

Elk jaar worden er twee Landelijke NVM Open Huizen Dagen georganiseerd, doorgaans in de maanden maart/april en oktober. Daarnaast organiseert Van Der Linde Makelaardij vaak nog twee of drie extra Open Huizen Dagen, meestal in mei, september en november. Ook wordt aan verkopers de mogelijkheid geboden voor een individueel Open Huis.

Steeds meer verkopers vinden het prettig als het verkoopproces kort duurt. Het scheelt enorm als je niet zo vaak vaak je woning in orde hoeft te moet maken voor bezichtigingen. Als er maar één zaterdag nodig is om je woning te verkopen, dan wordt dat effect in ieder geval bereikt!


Voor woningzoekenden is een Open Huizen Dag een ideale gelegenheid voor het oriënteren op de woningmarkt. Vlot bekijken en gemakkelijk vergelijken van diverse woningen. Het gebeurt niet vaak dat de eerste de beste woning die je bekijkt ook de woning wordt die je koopt. Soms lijkt een woning van buiten erg mooi, maar valt het binnen toch tegen. Of zijn de foto's van binnen zo fraai, dat je helemaal verliefd wordt op de woning. Een daadwerkelijke bezichtiging van de woning brengt alles in het juiste perspectief. De dimensies van de ruimtes kan je bij een fysieke bezichtiging echt ervaren. En deze dimensies kunnen anders uitpakken dan indruk die je krijgt van de platte plaatjes / foto's. Uiteraard doen wij ons best om een reëel beeld te tonen met de foto's en plattegronden.De eerst volgende Landelijke NVM Open Huizen Dag wordt georganiseerd op zaterdag 6 oktober 2018. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn er dan weer woningen te bekijken voor gegadigden die zich oriënteren op de woningmarkt op een laagdrempelige manier.

Wil jij ook Open Huis houden bij je thuis, omdat je van plan bent je woning te gaan verkopen?
Bel ons dan gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij maken op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring een gerichte marktanalyse van je woning, wij geven advies over een goede verkoopstrategie, uitleg over de diensten die Van Der Linde Makelaardij levert en je ontvangt een duidelijke en transparante prijsopgave. 

Heb je als koper of als verkoper vragen over de mogelijkheden van de Open Huizen Dagen? Bel ons voor meer informatie op 0525-686063.
 

Mee doen met het Open Huis?

Wil je weten of je woning goed in de markt ligt? Zet je woning te koop en doe mee met het Open Huis! Een perfecte kans voor een speeddate met flirtende woningzoekers. Vul onderstaande contactformulier in voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen