Mijn favorieten

Open Huis

Uw woning extra laten opvallen tijdens een Open Huizen Dag

Sinds de start van ons kantoor is Van Der Linde Makelaardij actief met het organiseren van (extra) Open Huizen Dagen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het organiseren van Open Huizen Dagen de verkoop van woningen stimuleert en bevordert en/of zorgt voor een snellere verkoop. Uiteraard kan de verkoop van een woning niet zonder een goed maatwerkadvies als het gaat om de te verwachten opbrengst, de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie!

"Deelname aan een Open Huizen Dag via Van Der Linde Makelaardij is GRATIS!"

Het is mogelijk om uw woning ten behoeve van het Open Huis extra op te laten vallen. Van Der Linde Makelaardij heeft hiervoor speciale Promotie Pakketten. Wilt u meer weten over onze promotiepakketten of de uitgekiende presentatiepakketten ten behoeve van de objectpresentatie, bel gerust met ons kantoor: 0525-686063.

Elk jaar worden er 2 Landelijke NVM Open Huizen Dagen georganiseerd, doorgaans in de maanden maart/april en oktober. Daarnaast organiseert Van Der Linde Makelaardij vaak nog 2 of 3 extra Open Huizen Dagen, meestal in mei en in september of november. Ook wordt de mogelijkheid geboden voor een individueel Open Huis. Vraag in dit kader naar ons speciale Presentatiepakket in combinatie met het Individuele Open Huis.

De volgende Landelijke NVM Open Huizen Dag wordt georganiseerd op zaterdag 7 april 2018. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn er dan weer woningen te bekijken voor gegadigden die zich oriënteren op de woningmarkt op een laagdrempelige manier.

Wilt u ook Open Huis houden bij u thuis, omdat u van plan bent uw woning te gaan verkopen?
Bel ons dan gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij maken op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring een gerichte marktanalyse van uw woning, wij geven u advies over een goede verkoopstrategie, uitleg over de diensten die Van Der Linde Makelaardij levert en u ontvangt een duidelijke en transparante offerte. 


Heeft u als koper of als verkoper vragen over de mogelijkheden van de Open Huizen Dagen? Bel ons voor meer informatie op 0525-686063.
 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen