Optimale presentatie

Verkoop klaar maken, styling, maken van foto's, de ideale presentatie, gevonden worden op internet

Het verkopen van een woning is vandaag de dag een stuk lastiger dan een heel aantal jaren terug, toen er nog geen internet was of toen internet nog maar net zijn intrede had gedaan. Internet is het medium geworden om iets op te zoeken en om je te oriënteren op iets wat je wilt kopen. Ook heeft er in belangrijke mate mee te maken dat er tegenwoordig aanzienlijk meer keus is voor woningzoekenden en woningkopers. Tussen al het aanbod is het de kunst om úw woning op te laten vallen. De vraag is hoe u daar voor kunt zorgen.
Verkoopstyling

Iedere opdrachtgever ontvangt van Van Der Linde Makelaardij een document met tips en adviezen voor het verkoop klaar maken van de woning. Indien gewenst of nodig staan we onze opdrachtgevers bij met een styling-advies. Onze huisfotograaf en styliste Mandy Ruitenberg (in dienst bij Van Der Linde Makelaardij), maakt een afspraak met u om samen met u alle ruimtes te bekijken en u bespreek samen met haar hoe deze het beste tot zijn recht komen voor de fotoreportage en bij bezichtigingen.

Daarna wordt er een afspraak gemaakt om goede interieur en exterieur foto's te maken. Standaard maken wij een uitgebreide fotoreportage, inclusief foto's van de tuin en de omgeving. Goede foto's maken hét verschil bij het presenteren van de woning op internet en in een brochure. Voor een optimale presentatie en een hogere positie op funda.nl is het ook mogelijk om 360 graden foto's te laten maken of zelfs een foto slideshow of videoproductie. Opdrachtgevers kunnen kiezen uit verschillende presentatiepakketten. Wilt u hierover meer weten? Bel dan voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling: 0525-686063!

Hulp bij ontruiming en verkoop klaarmaken
U heeft als eigenaar soms meer dan genoeg aan uw hoofd. U heeft geen of onvoldoende tijd en gelegenheid om u bezig te houden met de oplevering en/of ontruiming van uw beleggingswoning, tijdelijk verhuurde woning of de woning van uw (overleden) vader, moeder of ouders. Van Der Linde Makelaardij biedt in deze situaties hulp en begeleiding bij de ontruiming. Wij kennen de omgeving en weten waar we moeten zijn. Wij hebben contacten met kringloopwinkels, verhuisbedrijven, e.d. en helpen u in deze drukke tijd.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring