Stille verkoop

Er zijn opdrachtgevers die om persoonlijke redenen de woning (nog) niet publiekelijk te koop wensen aan te bieden, maar toch wel concrete verhuisplannen hebben. In zo'n situatie kan een zgn. "stille verkoop" een goed middel zijn, waarbij de woning wel te koop gezet wordt bij de makelaar, maar b.v. niet in de etalage hangt en ook niet op internet wordt getoond. Vaak staat er ook geen bord in de tuin.

Op onze website tonen wij beperkte informatie van die woning(en) die bij ons in stille verkoop staan. Houdt onze website daarom in de gaten voor nieuw aanbod of bespreek met ons uw woonwensen.

Heeft u ook verhuisplannen, maar wilt u uw woning niet publiek te koop hebben staan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw woning kan ook op een geheel discrete manier worden ingevuld door Van Der Linde Makelaardij.
Hieronder tonen wij een aantal objecten, welke op dit moment in "stille verkoop" te koop worden aangeboden. Indien u interesse heeft voor één van onderstaande objecten, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over deze woning(en).

1. Vrijstaande woning in 't Harde met grote stenen garage op grote kavel van 570 m²
Mooie ligging met zicht op het bos en het hertenkamp. Voorzien van ruime woonkamer, uitgebouwde keuken, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en 2 zolderkamers. Grote zijtuin op het zuidwesten. Inhoud ca. 375 m². Indicatie oplevering: najaar 2019.
Vraagprijs € 325.000,00 kosten koper2. Twee-onder-een-kapwoning in 't Harde met grote schuur garage op kavel van 258 m²
Rustige ligging met bos aan het einde van de straat. Voorzien van woonkamer, eenvoudige keuken, ruime bijkeuken, 3 slaapkamers, compacte badkamer en vlizotrap naar de bergzolder. Achtertuin met veranda op het zuidwesten. Inhoud circa 330 m³. Per direct beschikbaar en eventueel te koop in combinatie met nabijgelegen garagebox.
Vraagprijs € 219.500,00 kosten koper3. Vrijstaande bungalow in prachtige bosrijke omgeving de Haere op perceel van 930 m²
De bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond is grondig verbouwd in 2003 en heeft ca. 90 m² woonoppervlakte en is op termijn uit te vergroten. Volledig geïsoleerd. Fraaie tuin. Goede zonligging. Rust.
Indicatie oplevering: in overleg, niet op korte termijn.
Vraagprijs € 480.000,00 kosten koper4. Halfvrijstaande woonboerderij, rietgedekt, in het buitengebied van Doornspijk, met vrijstaande rietgedekte multifunctionele schuur, op een erfperceel van 1.410 m² eigen grond, fraai aangelegde siertuin rondom en inclusief een perceel aansluitend gelegen weidegrond van 5.781 m² grond. Indicatie oplevering: in overleg, net op korte termijn. Prijsindicatie: tussen € 500.000,00 k.k. en € 525.000,00 k.k.5. Vrijstaande woning aan de rand van Oldebroek op een perceel van ruim 500 m².
Vanuit de woning is er een prachtig vrij uitzicht over de landerijen, vanuit de woonkamer als ook vanuit de woonkeuken. De woning is zeer ruim en beschikt over 4 slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolderverdieping. Het is mogelijk om hier extra kamers te realiseren. Goede zonligging, zeer ruime garage en een inpandige bijkeuken zijn andere kenmerken van deze zeer goed onderhouden woning. Instapklaar!
Oplevering in overleg. Prijsindicatie € 450.000,00 k.k.

 

 

 

6. Vrijstaande woning met slaap- en badkamer op de begane grond in het centrum van 't Harde op 965 m².

Deze semi-bungalow is fors uitgebouwd met onder andere een slaap- en badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping. Op de oprit kunnen meerdere auto's staan en er is een dubbele garage + ruime schuur aanwezig. De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud, is nagenoeg volledig geïsoleerd en is door de 20 zonnepanelen stroomvrij.

Oplevering in overleg. Vraagprijs € 469.500,00 k.k.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring