Stille verkoop

Er zijn opdrachtgevers die om persoonlijke redenen de woning (nog) niet publiekelijk te koop wensen aan te bieden, maar toch wel concrete verhuisplannen hebben. In zo'n situatie kan een zgn. "stille verkoop" een goed middel zijn, waarbij de woning wel te koop gezet wordt bij de makelaar, maar b.v. niet in de etalage hangt en ook niet op internet wordt getoond. Vaak staat er ook geen bord in de tuin.

Op onze website tonen wij beperkte informatie van die woning(en) die bij ons in stille verkoop staan. Houdt onze website daarom in de gaten voor nieuw aanbod of bespreek met ons uw woonwensen.

Heeft u ook verhuisplannen, maar wilt u uw woning niet publiek te koop hebben staan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw woning kan ook op een geheel discrete manier worden ingevuld door Van Der Linde Makelaardij.
Hieronder tonen wij een aantal objecten, welke op dit moment in "stille verkoop" te koop worden aangeboden. Indien u interesse heeft voor één van onderstaande objecten, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over deze woning(en).

1. Vrijstaande woning in 't Harde met grote stenen garage op grote kavel van 570 m²
Mooie ligging met zicht op het bos en het hertenkamp. Voorzien van ruime woonkamer, uitgebouwde keuken, 2 slaapkamers (voorheen 3) op de 1e verdieping en 2 zolderkamers. Grote zijtuin op het zuidwesten.Woonoppervlakte ca. 121 m². Indicatie levering: najaar 2019.
Vraagprijs € 325.000,00 kosten koper

2. Vrijstaande woning op rustige locatie in 't Loo op royale kavel van 898 m²
Deze vrijstaande woning is aan de achterzijde uitgebouwd met bijkeuken en badkamer. Woonkamer met kachel en terrasdeuren. Twee slaapkamers op de verdieping. Flinke uitbreidingsmogelijkheden. Voorzien van grote in spouw gebouwde garage van ca. 50 m² met zolder.  
Woonoppervlakte ca. 88 m². Indicatie oplevering: augustus 2019
Vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

3. Vrijstaande semi-bungalow in 't Harde met grote garage van ca. 50 m² op kavel van 1.500 m²
Aan een mooie laan in de villawijk staat deze nette semi-bungalow met ruime en lichte woonkamer, 2 slaapkamers, nette keuken en eigentijdse compacte badkamer. Aan de achterzijde is een royale veranda gebouwd waardoor u heerlijk van het buitenleven kunt genieten. Veel mogelijkheden om de woning te vergroten.
Woonoppervlakte ca. 105 m². Indicatie oplevering: november 2019
Vraagprijs € 469.500,00 kosten koper
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring