Mijn favorieten

Stille verkoop

Er zijn opdrachtgevers die om persoonlijke redenen de woning (nog) niet publiekelijk te koop wensen aan te bieden, maar toch wel concrete verhuisplannen hebben. In zo'n situatie kan een zgn. "stille verkoop" een goed middel zijn, waarbij de woning wel te koop gezet wordt bij de makelaar, maar b.v. niet in de etalage hangt en ook niet op internet wordt getoond. Vaak staat er ook geen bord in de tuin.

Op onze website tonen wij beperkte informatie van die woning(en) die bij ons in stille verkoop staan. Houdt onze website daarom in de gaten voor nieuw aanbod of bespreek met ons uw woonwensen.

Heeft u ook verhuisplannen, maar wilt u uw woning niet publiek te koop hebben staan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw woning kan ook op een geheel discrete manier worden ingevuld door Van Der Linde Makelaardij.Hieronder tonen wij een aantal objecten, welke op dit moment in "stille verkoop" te koop worden aangeboden. Indien u interesse heeft voor één van onderstaande objecten, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over deze woning(en).

 

1.

Vrijstaande woning in 't Harde, bouwjaar 1964, 570 m2 eigen grond, nabij bossen, vrijstaande stenen garage, aangebouwde keuken, 3 slaapkamers 1e verdieping, 2 zolderkamers. Nette en goed onderhouden maar gedateerde woning. Inhoud circa 375 m3. Tuin met goede zonligging. Indicatie oplevering: najaar 2019.
Prijsindicatie: vraagprijs tussen € 300.000,-- en € 350.000,-- k.k.

2.
Hoekwoning met speelse erker, slaapkamer en badkamer op de b.g.g. in 't Harde, bouwjaar 1967, dicht bij centrum en bossen. Drie slaapkamers op eerste verdieping, vlizotrap naar zolder, oprit naast de woning, vrijstaande berging, grote carport. Nette tuin, goede zonligging op het zuiden. Perceeloppervlakte: 209 m2. Inhoud: circa 350 m3. Indicatie oplevering: in overleg.
Prijsindicatie: vraagprijs tussen € 225.000,-- en € 250.000,-- k.k.

3.
Nette hoekwoning gesitueerd dicht bij het bos, perceelgroote 258 m2, bouwjaar 1962, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, grote zolder te bereiken via vaste trap. Inhoud circa 330 m3. Ruime en fraaie schuur in de achtertuin. Goede zonligging op het zuid-westen. Indicatie oplevering: in overleg.
Optioneel te koop een losse garagebox.
Prijsindicatie: vraagprijs tussen € 200.000,-- en € 250.000,-- k.k. (voor het geheel).

4.
Vrijstaande bungalow (plat dak) in prachtige natuurlijk omgeving (Haere), gesitueerd op een perceel van ruim 900 m2. Bouwjaar: 1950 oorspronkelijk en geheel verbouwd in 2003. Circa 90 m2 woonoppervlakte. Woning is te vergroten. Fraaie tuin. Goede zonligging. Rust.
Indicatie oplevering: in overleg, niet op korte termijn.
Prijsindicatie: vraagprijs tussen € 450.000,-- en € 500.000,-- k.k.

5.
Halfvrijstaande woonboerderij, rietgedekt, in het buitengebied van Doornspijk, met vrijstaande rietgedekte multifunctioenle schuur, op een erfperceel van 1.410 m2 eigen grond, fraai aangelegde siertuin rondom en inclusief een perceel aansluitend gelegen weidegrond van 5.781 m2 grond. Indicatie oplevering: in overleg, net op korte termijn. Prijsindicatie: tussen € 500.000,-- k.k. en € 525.000,-- k.k.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring