Stille verkoop

Er zijn opdrachtgevers die om persoonlijke redenen de woning (nog) niet publiekelijk te koop wensen aan te bieden, maar toch wel concrete verhuisplannen hebben. In zo'n situatie kan een zgn. "stille verkoop" een goed middel zijn, waarbij de woning wel te koop gezet wordt bij de makelaar, maar b.v. niet in de etalage hangt en ook niet op internet wordt getoond. Vaak staat er ook geen bord in de tuin.

Op onze website tonen wij beperkte informatie van die woning(en) die bij ons in stille verkoop staan. Houdt onze website daarom in de gaten voor nieuw aanbod of bespreek met ons uw woonwensen.

Heeft u ook verhuisplannen, maar wilt u uw woning niet publiek te koop hebben staan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw woning kan ook op een geheel discrete manier worden ingevuld door Van Der Linde Makelaardij.
Hieronder tonen wij een aantal objecten, welke op dit moment in "stille verkoop" te koop worden aangeboden. Indien u interesse heeft voor één van onderstaande objecten, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over deze woning(en).

1. Vrijstaande woning op rustige locatie in 't Loo op royale kavel van 898 m²
Deze vrijstaande woning is aan de achterzijde uitgebouwd met bijkeuken en badkamer. Woonkamer met kachel en terrasdeuren. Twee slaapkamers op de verdieping. Flinke uitbreidingsmogelijkheden. Voorzien van grote in spouw gebouwde garage van ca. 50 m² met zolder.  
Woonoppervlakte ca. 88 m². Indicatie oplevering: augustus 2019
Vraagprijs € 375.000,00 kosten koper

2. Vrijstaande semi-bungalow in 't Harde met grote garage van ca. 50 m² op kavel van 1.500 m²
Aan een mooie laan in de villawijk staat deze nette semi-bungalow met ruime en lichte woonkamer, 2 slaapkamers, nette keuken en eigentijdse compacte badkamer. Aan de achterzijde is een royale veranda gebouwd waardoor u heerlijk van het buitenleven kunt genieten. Veel mogelijkheden om de woning te vergroten.
Woonoppervlakte ca. 105 m². Indicatie oplevering: november 2019
Vraagprijs € 469.500,00 kosten koper

3. Moderne tussenwoning uit 2005 met uitzicht over de Veldbloemenlaan en groenstrook
Deze tussenwoning ligt aan de Veldbloemenlaan en is voorzien van 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, een nette badkamer met douche en ligbad, een ruime voorzolder, een grote zolderkamer met kunststof dakkapel én een extra zolder met vlizotrap. Zonnige tuin op het zuiden. Kaveloppervlakte 128 m².
Woonoppervlakte ca. 130 m². Indicatie oplevering: zomer 2020 of eerder in overleg.
Vraagprijs € 249.500,00 kosten koper

4. Tussenwoning met uitgebouwde keuken, vrijstaande stenen garage en vrij uitzicht.
De woning ligt in de kern van Oostendorp, dicht bij voorzieningen zoals basisschool De PWA, het Lambert Franckens College en cultuurhuis 't Huiken. Achterburen zijn op grotere afstand, waardoor er sprake is van een vrije en privacy biedende tuin. Op de eerste en tweede verdieping zijn alle raamkozijnen vervangen voor onderhoudsarme aluminium kozijnen voorzien van HR++ beglazing. Kaveloppervlakte 171 m².
Woonoppervlakte ca. 125 m². Indicatie oplevering: oktober 2019.
Vraagprijs € 239.500,00 kosten koper

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring