Mijn favorieten

Verbouwen

Regelmatig worden er woningen te koop aan geboden die op een aantal fronten gemoderniseerd moeten worden. Een woning heeft in beginsel een levensduur van circa 50 jaar. Dit is voor een belangrijk deel ook afhankelijk van het periodieke onderhoud.

Woningen die uitstekend worden onderhouden hebben een grotere kans langer mee te kunnen. Ook de begin kwaliteit speelt een belangrijke rol. Een woning kan je op verschillende wijzen bouwen en er kunnen diverse materialen worden gebruikt. Er is uiteraard ook een verschil tussen de gebruikte materialen. Los van de uiterlijke verschijningsvorm zijn er ook verschillen in duurzaamheid en onderhoud. Zo hoef je kunststof kozijnen niet te schilderen. Dit scheelt veel onderhoudskosten. Echter, niet iedereen vindt kunststof kozijnen mooi. Na verloop van jaren komen er nieuwe producten op de markt en veranderen ook trends in wonen. In de jaren '70 waren groene en oranje tegels en sanitair in de mode en in de jaren '80 waren dat de donker bruine en blauwe tegels. In begin jaren '90 kwamen er de grijze en witte tegels en sanitair. Zo zijn er ook allerlei trends in keukens, wandafwerking en vloerafwerking.


Bij Van Der Linde Makelaardij zijn wij op hoogte met deze trends en de wensen van woningzoekers. De afwerking van een woning speelt een belangrijke rol bij de verkoop van de woning. Dit uit zich in een te verwachten verkooptijd en in de marktwaarde.
Een verkoper kan onmogelijk zijn woning gaan verbouwen en aanpassen aan de eisen van deze tijd net voor de woning wordt verkocht. Dit kan beter over worden gelaten aan de koper. Echter moet de verkoper wel rekening houden met de eventuele waardevermindering indien sprake is van achterstallig onderhoud, noodzakelijke verbeteringen of het aanpassen van de woning aan de eisen van deze tijd.

 Van Der Linde Makelaardij werkt samen met een aantal all-round aannemers en ZZP'ers die verkopers en kopers kunnen helpen bij het aanpassen van de woning. Zo kunnen verkopers geholpen worden om kleine klusjes in orde te maken ter voorbereiding op de verkoop, evt. geholpen door onze stylist.

Ook kopers kunnen via ons kantoor profiteren van de contacten die Van Der Linde Makelaardij heeft met aannemers, loodgieters, klussenbedrijven, leveranciers van keukens, wand- en vloertegels, vloeren en woningstoffering.

 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring