Mijn favorieten

Verhuren

Woning verhuren?
Particulieren en beleggers kunnen bij ons terecht voor het verhuren van woningen en garageboxen. Bent u bijvoorbeeld voor een periode op reis of heeft u uw woning nog niet verkocht? Wij regelen de (tijdelijke) verhuur van uw woning op een professionele en doortastende wijze. Wij beschikken over de juiste contracten, de mogelijkheden om woningen te huur aan te bieden en een goed netwerk. Verhuren gebeurt discreet en met zorg. Potentiële huurders dienen zich persoonlijk te legitimeren en er vindt een inkomens en/of vermogenscheck plaats.

In onze huurcontracten nemen wij een borgsom op van 2 maanden. Indien nodig wordt er toestemming gevraagd aan de geldverstrekker (hypotheekbank) en/of wordt een leegstandsvergunning aangevraagd bij de gemeente (indien van toepassing). Tevens zorgen wij ook voor de oplevering van de woning en het noteren van de meterstanden.

Wilt u onze werkwijze persoonlijk bespreken of wilt u weten wat de kosten zijn voor de verhuur dienstverlening? Belt u ons gerust voor het maken van een kennismakingsgesprek of een offerte 0525-686063.

Op zoek naar een huurwoning ?
Bent u op zoek naar een huurwoning? Van Der Linde Makelaardij verhuurt met regelmaat woningen in Elburg en omstreken. Dit zijn o.a. woningen van particuliere beleggers. Maar ook komt het voor dat privé personen hun woning (tijdelijk) verhuren. Soms gebeurt dit om dat de eigen woning (nog) niet is verkocht. Van Der Linde Makelaardij is b.v. de verhuurmakelaar van Het Oude Feithenhof, gelegen in de binnenstad van Elburg. Dit voormalig complex bestaat uit 18 appartementen en is in eerste instantie bedoeld voor mensen van circa 55 jaar en ouder. Jonge alleenstaande mensen kunnen ook in aanmerking komen voor dit complex.


Download hier het inschrijfformulier van Het Oude FeithenhofWilt u zich inschrijven voor een huurwoning?
Klik hier voor ons actueel huuraanbod

Download vervolgens bij de betreffende woning het inschrijfformulier.

Leegstandsvergunning

(Tijdelijke) verhuur van uw (te koop staande) woning?

Het verhuren van uw woning is een zaak van vertrouwen en bij het verhuren komt veel kijken!

Bij tijdelijke verhuur is het verstandig om een leegstandsvergunning te regelen.

Wilt u meer weten over een leegstandsvergunning, volg dan deze link.

Voor wat betreft de bemiddelingskosten bij verhuur is de wet helder en duidelijk. De kosten van de verhuur worden in rekening gebracht bij de opdrachtgever. Dat is dus de verhuurder. Lees hierover meer.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen