Mijn favorieten

Verkopen

Bij de verkoop van uw woning, appartement, woonboerderij, monument of landelijk gelegen woning komt veel kijken. In een tijd waar de markt goed loopt, lijkt het verkopen een koud kunstje. De realiteit is echter anders. Het verkopen van onroerend goed is een vak apart. Van Der Linde Makelaardij heeft zich gespecialiseerd in het taxeren en verkopen van onroerende zaken, waaronder bedrijven en woningen in alle segmenten. Van appartementen en eengezinswoningen (middenwoning, hoekwoning, twéé-onder-een kappers of halfvrijstaande woningen) tot vrijstaande woningen, (semi)bungalows, stadswoningen, villa's, landhuizen en woonboerderijen. 

Juist in een tijd van economisch tegenwind, waarbij de verkoop geen vanzelfsprekende zaak is geworden, kunt u als consument niet zonder een professioneel makelaarskantoor met uitstekend team van mensen die er een full time job van maken om voor u succesvol zaken te doen. De verkoop van uw woning verdient volop de aandacht en professionaliteit van een doortastende en ervaren makelaar, die bekend is met de omgeving, de marktomstandigheden in de woonplaats en de directe regio, iemand die persoonlijk en betrokken is bij deze omgeving, de te verkopen woning maar bovenal bij uw persoonlijke omstandigheden.


Lees hier on-line ons e-magazine over het verkopen van uw woning bij Van Der Linde Makelaardij!


Hebt u plannen voor de verkoop van uw woning? Bel gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak of intakegesprek: 0525-686063. Deze afspraak kost u niets, maar kan u veel informatie opleveren.

In onze intake gesprekken luisteren wij in eerste instantie graag naar uw verhaal, de reden waarom u wilt verhuizen en waar u naar toe wilt verhuizen. Wij beantwoorden tevens graag uw vragen en helpen u met advies. Wij leggen u uitgebreid uit hoe het zit met de onroerend goed markt en geven u een indicatie van de waarde van de woning. In overleg bespreken wij wat een goede vraagprijs is rekening houdend met uw wensen en omstandigheden.


Over het algemeen komen in het adviesgesprek de volgende punten aan bod:

1. Kennismaking met Van Der Linde Makelaardij (wie zijn wij);
2. De diensten die wij u kunnen verlenen (wat doen wij);
3. Wat zijn de kosten van de dienstverlening.


 

Onze dienstverlening kan niet zonder een uitgebreid en goed onderzoek naar juridische zaken, bouwkundige zaken en zaken ten aanzien van de bestemming van het te verkopen object. Tot onze standaard uitrusting van de makelaarsdiensten behoren o.a:

 • Maatwerkadvies met betrekking tot de waarde van de onroerende zaak > in overleg met de opdrachtgever wordt de vraagprijs bepaald;
 • Opdrachtbevestiging d.m.v. een uitgebreide en transparante beschrijving;
 • Dossiervorming en vooronderzoek o.a.: kadastraal onderzoek, juridisch onderzoek, onderzoek bouwtekeningen, onderzoek monumentenregister, bestemmingsplan onderzoek;
 • Opvallend tuinbord, raambord of vlag;
 • Verkoop procesbegeleiding, onbeperkt bezichtigingen, voortgangsgesprekken, advisering, gratis deelname aan Open Huizen Dagen;
 • Onderhandelen, opstellen en verwerken koopakte, begeleiding notariële overdracht;
 • After sales.

 

Om objecten zo goed mogelijk te presenteren hebben wij aantal cruciale keuzes gemaakt en een uitgekiende marketingmix gemaakt, waar ú van kunt profiteren:

 • Gebruik van digitaal klantendossier door opdrachtgever voor invullen van vragenlijsten, lijst met roerende zaken, etc.;
 • Goede begeleiding bij het verkoopklaar maken van uw woning door onze eigen styliste / fotografe Mandy Ruitenberg;
 • Maken van een fraaie, en sfeervolle uitgebreide professionele fotoreportage door eigen fotografe;
 • Maken van een pakkende tekst t.b.v. de brochure en teksten voor de internetpresentatie, in overleg met opdrachtgever;
 • Unieke en verzorgde brochure, zowel hard-copy beschikbaar als ook digitaal te downloaden bij de websitepresentatie;
 • Aanmaken van digitale plattegronden, zowel toonbaar in 2D als ook in 3D, ook op eigen website;
 • Professionele en verzorgde presentatie op eigen website, funda.nl en andere websites, incl. digitale brochure, plattegronden (2D-3D);
 • Goede etalagepresenatie in eigen kantoorpand, en extra vermelding op TV-scherm;
 • Opvallende omwonenden mailing / buurtmailing > kan worden herhaald b.v. bij Open Huis (in overleg);
 • Actief gebruik van sociale media;


Voor opdrachtgevers die een nog uitgebreidere en professionelere presentatie verlangen of woningen waar het goed is om extra tools in te zetten, kan tegen een geringe meerprijs worden gekozen voor 360 graden foto's, video slideshow of echte videoproductie. Deze extra middelen zorgen voor een betere vindbaarheid op funda.nl.

Extra aandacht? 
Om objecten op een bijzondere manier te presenteren zijn er naast de verschillende presentatiepakketten ook nog aanvullende opties mogelijk. Deze aanvullende promotiemogelijkheden kunnen worden ingezet direct bij aanvang van de verkoop, bij Open Huis activiteiten, bij aanpassingen in de prijs van het object of ten behoeve van een speciale actie.Wij zien uw uitnodiging voor een gesprek graag tegemoet. Bel voor het maken van een afspraak: 0525-686063.

 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen