Mijn favorieten

Huren

Van Der Linde Makelaardij verhuurt en beheert steeds meer huurwoningen van particuliere beleggers. Wij hebben dan ook regelmatig een huurwoning beschikbaar. Bijvoorbeeld in het centrum van Elburg in het appartementencomplex “Het Oude Feithenhof”.

Hoe kan je weten welke woningen er te huur zijn?
Ons actuele huuraanbod wordt getoond in onze etalage en uiteraard op de websites www.funda.nl en www.vdlindemakelaardij.nl. Het aanbod komt ook in de etalage van ons kantoor te hangen.
Zoek je een huurwoning? Schrijf je dan kosteloos bij ons in. Wij houden je dan op de hoogte van huuraanbod dat past bij je woonwensen en budget.
Door je in te schrijven bij Van Der Linde Makelaardij kies je voor een effectieve en efficiënte manier om snel goede woonruimte in de regio van Elburg te vinden. Echter, helaas is het aanbod uiterst schaars.
Als je je in schrijft is dat een vrijblijvende inschrijving. Wij nemen je woonwensen en globale budget door en leggen uit hoe en voor welke woningen je in aanmerking komt. Over het algemeen is de norm dat je bruto inkomen minimaal 4 keer de netto huursom moet bedragen om in aanmerking te komen voor een huurwoning.
Is er concreet een woning beschikbaar, dan kan je specifiek op die woning inschrijven door het aanleveren van een inschrijfformulier, aangevuld met een kopie van je ID, kopie van je loonstrook, werkgeversverklaring met intentieverklaring, evt. arbeidsovereenkomst en / of pensioeninkomen, accountsverklaring, verhuurdersverklaring. Vervolgens beoordelen wij de inschrijfformulieren en overleggen met de verhuurder of je in aanmerking komt voor de huurwoning. Vervolgens wordt een afspraak voor een bezichtiging ingepland.

Huur voorwaarden
De opdrachtgevers / eigenaren waarvoor Van Der Linde Makelaardij woningen verhuurt, stelt in onderling overleg met ons vast onder welke voorwaarden de woning wordt verhuurt. Deze eigenaren vinden het uiteraard belangrijk dat de verhuurde woningen netjes en correct worden gehuurd en bewoond.

Voorbeeld huurvoorwaarden
Te huur voor maximaal “X” personen / ingeschrevenen;
Wel of geen studenten;
Waarborgsom ter hoogte van twee maanden huur, te voldoen voor ingang van de huur;
De huur moet voor de 1e van de maand op de rekening staan van de verhuurder / beheerder;
Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid;
Minimaal huurcontract 12 maanden of maximaal 2 jaar;
Voorinspectie voor de verhuurder bij beëindiging van de huurovereenkomst;
Huisdieren niet toegestaan / in overleg;
Roken niet toegestaan;
Geen veranderingen aan het gehuurde anders dan in overleg met verhuurder;
ROZ huurcontract (www.roz.nl)


Een woning bekijken & huren
Na de huurderscheck benaderen wij je voor een bezichtiging. Wij laten je de woning zien en wij brengen een brochure voor je mee of deze wordt je digitaal toegezonden. De brochures zijn over het algemeen ook via Funda en onze website te downloaden.

Wanneer weet je of je de woning kunt huren?
Van Der Linde Makelaardij zal contact opnemen met de verhuurder en je verzoek en stukken voorleggen aan de verhuurder. Als de verhuurder akkoord gaat, zullen wij een huurcontract opstellen conform model Raad van Onroerende Zaken. Wij zullen deze per e-mail aan je toesturen zodat je de huurovereenkomst kunt checken. Vervolgens plannen we een afspraak om de huurovereenkomst  te ondertekenen.

Sleuteloverdracht
In onderling overleg plannen we een afspraak voor de opleveringsinspectie van de door jou gehuurde woning. Tijdens deze inspectie maken we een inspectieverslag en noteren we de meterstanden. Het verslag met de meterstanden wordt direct aan je doorgemaild.
Je dient over het algemeen zelf rechtstreeks een leveringscontract voor gas, elektra en water af te sluiten bij de leveranciers. De meterstanden die zijn opgenomen bij de inspectie en sleuteloverdracht dien je per omgaande aan je leveranciers door te geven, om te voorkomen dat afsluiting van de levering plaats vindt.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring