Mijn favorieten

Informatie & documentatie

Met de informatie op deze website, welke uiteraard zorgvuldig is samengesteld, willen wij u goed en compleet voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een afgewogen beslissing te kunnen maken bij het verkopen, kopen, huren of verhuren van een woning. Het is mogelijk dat informatie (onbedoeld) afwijkt van de werkelijkheid, dat tekeningen niet geheel up-to-date zijn of dat de website onjuistheden bevat. Wij attenderen u er in dit kader op dat deze informatie geheel vrijblijvend aan u wordt aangeboden en dat Van Der Linde Makelaardij niet aansprakelijk gesteld kan worden voor onjuistheden.
 
Wijzigingen en afwijkingen voorbehouden
De informatie en-/of documentatie kan gezien worden als een uitnodiging van de eigenaar / verkoper aan gegadigden tot het doen van een concreet bod. Een verkoop komt tot stand als koper en verkoper het eens zijn geworden over een concreet voorstel waarbij in ieder geval overeenstemming is over de prijs, een overdrachtsdatum, de meeverkochte roerende zaken, ontbindende voorwaarden en randvoorwaarden. Na het tot stand komen van een overeenkomst zal de koop en verkoop schriftelijk worden vastgelegd in een Model Koopovereenkomst van de NVM. Dit model is desgewenst in te zien op ons kantoor. Een koopovereenkomst komt tot stand als beide partijen, koper en verkoper, de koopovereenkomst hebben ondertekend.
 
Hoe uitgebreid wij u ook van informatie willen voorzien, er kunnen natuurlijk altijd vragen of onduidelijkheden bij u blijven. Vraag ons dan uiteraard gerust om een toelichting van zaken of om meer informatie. Wij zijn u graag van dienst! Wij stellen het erg op prijs als u na een bezichtiging zo spoedig mogelijk aangeeft of de woning uw interesse heeft. Zo kunnen wij de verkoopopdrachtgever ook actief op de hoogte houden van de stand van zaken. Blijft uw reactie vooralsnog uit, dan kunt u een reactie van onze kant verwachten. Uiteraard kan het zijn dat de woningen niet voldoet aan uw verwachtingen. Door aan te geven wat uw woonwensen zijn kunnen wij u actief helpen bij het vinden van een andere woning. Graag nemen wij de tijd om uw woonwensen te inventariseren. U kunt uw woonwensen aan ons doorgeven door het woonwensen formulier verderop in deze brochure in te vullen en in te leveren bij ons op kantoor of door uzelf als zoeker te registreren via onze website www.vdlindemakelaardij.nl.
 
Van toepassing zijnde voorwaarden
Op al onze (particuliere) diensten zijn van toepassing de Algemene Consumentenvoorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende zaken en vastgoeddeskundigen NVM. U kunt deze voorwaarden opvragen via ons kantoor of downloaden via onze website www.vdlindemakelaardij.nl. Voor meer informatie over de NVM kunt u terecht op www.nvm.nl, of bellen met het hoofdkantoor van de NVM, afdeling consumentenzaken: 030-4281335.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring