Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Der Linde Makelaardij & Taxaties Elburg

Edwin van der Linde
Edwin van der Linde
Register Makelaar (RM)-Register Taxateur (RT) / Directeur
Sinds 1993 ben ik werkzaam in de vastgoedsector en op 17 januari 2001 ben ik nog op de ouderwetse wijze beëdigd als makelaar-taxateur voor rechtbank Lelystad.

Als Register Makelaar sta ik ingeschreven in VastgoedCert te Rotterdam (www.vastgoedcert.nl) onder nummer RMT07.121.887. Als Register Taxateur sta ik sinds 2016 ingeschreven bij het NRVT te Rotterdam onder nummer RT827697040. Bevoegd tot het uitvoeren van gevalideerde taxaties woningen. Daarvoor aangesloten bij het NWWI en TaxateursUnie. Aangesloten als lid van afdeling Wonen bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM) onder nummer 22218.

In 1972 ben ik geboren in en getogen in Elburg. Ondernemen is mij niet vreemd. Thuis werd dit er met de paplepel ingegoten. Alles wordt in het werk gesteld voor een goed resultaat en we zetten ons in voor kerk en maatschappij. Na mijn middelbare school en studie Bouwkunde heb ik een particuliere makelaarsopleiding gevolgd. Na een stage in de makelaardij in 1993 ben ik begonnen bij het voormalige makelaarskantoor Meurs te Elburg. Na een uitstapje in de projectontwikkeling midden jaren negentig begon ik in 1996 bij makelaarskantoor Woltjer in Dronten in de functie van assistent makelaar en hypotheekadviseur. Eind 2000 legde ik met goed gevolg de vaktest af voor de Kamer van Koophandel te Lelystad.

Één juli 2008 ben ik als zelfstandige/ondernemer begonnen met Van Der Linde Makelaardij & Taxaties in deze aantrekkelijk en bijzonder fraaie- en voor mij zeer vertrouwde omgeving. Samen met mijn vrouw en 4 kinderen wonen we nog steeds in Elburg. Naast de drukte van het gezin en een hectische job heb ik een prettige uitlaatklep in de sport. In mijn vrije tijd houd ik van racefietsen, MTB'en, schaatsen en hardlopen.
Mandy Wieberdink-Ruitenberg
Mandy Wieberdink-Ruitenberg
PR medewerker, presentatie en fotografie
Vanaf juli 2014 ben ik werkzaam binnen het actieve team van Van Der Linde Makelaardij. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het presenteren van de woningen en de externe digitale communicatie.

Het is voor mij een uitdaging om iedere woning zo mooi en compleet mogelijk aan te bieden op onze eigen website en op Funda. Ik kom graag bij u thuis om u te adviseren hoe wij samen de woning het beste kunnen presenteren. Vervolgens zullen er mooie foto’s, plattegronden en flyers gerealiseerd worden. Tevens wordt er een stijlvolle en unieke brochure gemaakt.

Kortom; ik zet mijn creativiteit graag in voor u, zodat uw woning optimaal op internet verschijnt!

Naast mijn leuke en veelzijdige baan sport ik graag en ben ik regelmatig op pad (met mijn camera).
Nina Ponsteen-Bonhof
Nina Ponsteen-Bonhof
Commercieel medewerkster
In 2010 heb ik de opleiding HBO- MER Vastgoedmanagement en Makelaardij o.z. afgerond. Daarna heb ik gewerkt bij een eigenaar en beheerder van Vastgoed. Hier ondersteunde ik de account- en de technisch manager met de verhuur en beheer van huurwoningen. Ik ben opgegroeid in de regio Doornspijk, ’t Harde en Elburg en deze omgeving bevalt me goed. De natuur en de dorpen met aan de ene kant de bossen en de andere kant het water. Naast mijn werk ben ik daarom veel buiten te vinden: in de tuin, wandelen, fietsen, paardrijden en fotograferen. Vanaf januari 2016 ben ik werkzaam bij Van der Linde Makelaardij als Commercieel Medewerkster. Daarin ben ik een duizendpoot. Daarnaast hou ik me bezig met huur/verhuur van woningen en registratie van zoekers. Ik sta u graag te woord bij vragen of om u te adviseren over onze dienstverlening.

Van Der Linde Makelaardij & Taxaties 't Harde

Jan-Willem Knol
Jan-Willem Knol
Register Makelaar(RM)-Register Taxateur (RT)
Tijdens mijn studie voor makelaar werkte ik bij een bouwmarkt. De kennis van bouwmaterialen komt nog iedere dag goed van pas! Na het afronden van de studie ben ik in 2003 bij een makelaarskantoor gaan werken. In 2007 ben ik gecertificeerd en beëdigd als NVM Makelaar-Taxateur en ingeschreven bij VastgoedCert in Rotterdam onder nummer RMT07.131.3873.

Op de Veluwe heb ik bij een aantal makelaarskantoren ervaring opgedaan in het verkopen, verhuren en taxeren van diverse soorten onroerend goed. In 2015 ben ik aan de slag gegaan bij Van der Linde Makelaardij.

Ik ben opgegroeid in Wezep en samen met mijn vrouw ben ik in 2003 op 't Harde komen wonen. Met onze drie kinderen wonen wij met veel plezier aan de Kernhoopweg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te klussen en ook ben ik graag in de tuin bezig.

In mijn vak vind ik de diversiteit fantastisch. Iedere dag is anders met verschillende mensen, een grote variatie aan objecten en elk object heeft zijn eigen verhaal. Wat bij u het verhaal ook is, ik begeleid u graag van a tot z. Of het nu gaat om verkoop, om aankoop of om een taxatie, samen met mijn collega’s ben ik u graag van dienst!
Mirjam van Kolthoorn-Broekhuizen
Mirjam van Kolthoorn-Broekhuizen
Directiesecretaresse
In februari 2005 heb ik de opleiding Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen behaald. Toen heb ik 4 jaar bij een bank gewerkt, als verkoopadviseur. Daarna bijna 3 jaar als secretaresse op een notariskantoor.
Sinds november 2012 werk ik als secretaresse bij Van Der Linde Makelaardij! Mijn werkzaamheden bestaan uit het inplannen van afspraken, correspondentie met opdrachtgevers tot en met het maken en verwerken van koopaktes. Doordat mijn werkzaamheden zo afwisselend zijn, ga ik elke keer met plezier naar mijn werk.

Samen met mijn man woon ik in Elburg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen of te wandelen.

Elke woning en elke opdrachtgever zijn verschillend. De uitdaging voor mij is om u zo ‘Persoonlijk en Betrokken’ te begeleiden. Ik zou het leuk vinden om u een keer te ontmoeten bij ons op kantoor!