Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Der Linde Makelaardij & Taxaties Elburg

Edwin van der Linde
Edwin van der Linde
Register Makelaar (RM)-Register Taxateur (RT) / Directeur
Sinds 1993 ben ik werkzaam in de vastgoedsector. Op 17 januari 2001 ben ik nog op de ouderwetse wijze beëdigd als makelaar-taxateur voor rechtbank Lelystad, omdat ik op dat moment als makelaar werkzaam was in Flevoland. Wonen en Bedrijfs Onroerend Goed zijn mijn specialismen. Als Register Makelaar sta ik ingeschreven in VastgoedCert te Rotterdam (www.vastgoedcert.nl) onder nummer RMT07.121.887. Als Register Taxateur sta ik sinds 2016 ingeschreven bij het NRVT te Rotterdam onder nummer RT827697040.

Bevoegd tot het uitvoeren van gevalideerde taxaties. Daarvoor aangesloten bij het NWWI en TaxateursUnie. Aangesloten als lid van afdeling Wonen bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM) onder nummer 22218.

In 1972 ben ik geboren in en getogen in Elburg in een ondernemersgezin met 3 kinderen ben ik de 2e. Boven mij een zus en na mij een broer en ouders die zelf uit de regio Kampen (Zalk en Kampereiland) komen. Tot 1992 woonden wij in woonwijk De Oosthoek aan de Arent toe Boecoplaan. Toen verhuisde ons gezin naar de Zuiderzeestraatweg. Na mijn middelbare school en studie Bouwkunde heb ik een particuliere makelaarsopleiding gevolgd, een versnelde HBO opleiding. Na een stage in de makelaardij in 1993 ben ik begonnen bij het voormalige makelaarskantoor Meurs te Elburg. Na een uitstapje in de projectontwikkeling midden jaren negentig begon ik in 1996 bij makelaarskantoor Woltjer in Dronten in de functie van assistent makelaar en hypotheekadviseur.

Eind 2000 legde ik met goed gevolg de vaktest af voor de Kamer van Koophandel te Lelystad. Begin 2001 ben ik vervolgens beëidigd als Makelaar-Taxateur in onroerende goederen voor de arrondissementsrechtbank Lelystad.

Één juli 2008 ben ik als zelfstandige/ondernemer begonnen met Van Der Linde Makelaardij & Taxaties in een aantrekkelijk en bijzonder fraaie- en voor mij zeer vertrouwde omgeving: de Noord-Oost Veluwe en Flevozoom.

Samen met mijn vrouw en 4 kinderen wonen we nog steeds in Elburg. Naast de drukte van een (groot) gezin en een hectische job heb ik een prettige uitlaatklep in de sport. In mijn vrije tijd houd ik van racefietsen, MTB'en, schaatsen en hardlopen.

Met ons team van toegewijde en betrokken medewerkers spannen wij ons elke dag optimaal in om uw en jouw woonwensen te vervullen!
Reinier Alblas
Reinier Alblas
Commercieel medewerker
In 1997 ben ik in Lelystad geboren en getogen en groeide ik op in een ondernemersfamilie. Commercie was één van de onderwerpen die we thuis vaak bespraken en al snel wist ik het zeker: 'ik wil verkoper worden'.

Na mijn middelbare school periode ben ik de opleiding Junior Accountmanager begonnen. In mijn tweede jaar ben ik actief geweest in een studentenonderneming en mede daardoor werd mijn visie voor de toekomst bevestigd.
Het nauwe contact met de klant en het vervullen van de adviserende rol is waar ik mijn voldoening uit haal!

In mijn laatste jaar kreeg ik de kans om bij Van Der Linde Makelaardij mijn eindstage te gaan volgen.
Na een leuke en leerzame periode van 10 weken kreeg ik het aanbod om in dienst te komen bij Van Der Linde Makelaardij. Een gave kans die ik met beide handen heb aangepakt.
Eind augustus 2017 ben ik in dienst getreden. Daarnaast volg ik in mijn avonduren de makelaarsopleiding om mijn diploma('s) te bemachtigen.

Overdag houd ik mij veelal bezig met taxatieopdrachten en voer ik af en toe bezichtigingen uit.

Ik hoop u graag een keer te treffen en/of te spreken!
Mandy Ruitenberg
Mandy Ruitenberg
Fotografie, styling, presentatie en PR medewerkster
Vanaf juli 2014 ben ik werkzaam binnen dit jonge en actieve team van Van Der Linde Makelaardij. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het presenteren van de woningen en de externe digitale communicatie. Ik vind het een uitdaging om iedere woning zo mooi en compleet mogelijk aan te bieden op onze eigen website en op Funda.

Ik kom graag bij u thuis om u te adviseren hoe wij samen de woning het beste kunnen presenteren. Vervolgens zullen er mooie foto’s, plattegronden en flyers gerealiseerd worden. Tevens wordt er een stijlvolle en unieke brochure gemaakt.

Kortom; ik zet mijn creativiteit graag in voor u, zodat uw woning optimaal op internet verschijnt!

Naast mijn leuke en veelzijdige baan sport ik graag en ben ik regelmatig op pad (met mijn camera).
Nina Bonhof
Nina Bonhof
Commercieel medewerkster
In 2010 heb ik de opleiding HBO- MER Vastgoedmanagement en Makelaardij o.z. afgerond. Daarna heb ik gewerkt bij een eigenaar van Vastgoed en aansluitend bij een beheerder van Vastgoed. Hier ondersteunde ik de account- en de technisch manager met de verhuur en beheer van huurwoningen.

Ik ben zelf opgegroeid in de regio Doornspijk, ’t Harde en Elburg en deze omgeving bevalt me goed. De natuur en de dorpen met aan de ene kant de bossen en de andere kant het water. Naast mijn werk ben ik daarom veel buiten te vinden: in de tuin, wandelen, fietsen, paardrijden en fotograferen.

Vanaf januari 2016 ben ik werkzaam bij Van der Linde Makelaardij als Commercieel Medewerkster. Daarin ben ik een duizendpoot en ondersteun de makelaars. Ik sta u graag te woord bij vragen, om een bezichtiging in te plannen of te adviseren over onze dienstverlening.

Van Der Linde Makelaardij & Taxaties 't Harde

Jan-Willem Knol
Jan-Willem Knol
Register Makelaar(RM)-Register Taxateur (RT)
Tijdens mijn studie voor makelaar werkte ik bij een bouwmarkt. De kennis van bouwmaterialen komt nog iedere dag goed van pas! Na het afronden van de studie ben ik in 2003 bij een makelaarskantoor gaan werken. In 2007 ben ik gecertificeerd en beëdigd als NVM Makelaar-Taxateur en ingeschreven bij VastgoedCert in Rotterdam onder nummer RMT07.131.3873.

Op de Veluwe heb ik bij een aantal makelaarskantoren ervaring opgedaan in het verkopen, verhuren en taxeren van diverse soorten onroerend goed. In 2015 ben ik aan de slag gegaan bij Van der Linde Makelaardij.

Ik ben opgegroeid in Wezep en samen met mijn vrouw ben ik in 2003 op 't Harde komen wonen. Met onze drie kinderen wonen wij met veel plezier aan de Kernhoopweg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te klussen en ook ben ik graag in de tuin bezig.

In mijn vak vind ik de diversiteit fantastisch. Iedere dag is anders met verschillende mensen, een grote variatie aan objecten en elk object heeft zijn eigen verhaal. Wat bij u het verhaal ook is, ik begeleid u graag van a tot z. Of het nu gaat om verkoop, om aankoop of om een taxatie, samen met mijn collega’s ben ik u graag van dienst!
Mirjam van Kolthoorn-Broekhuizen
Mirjam van Kolthoorn-Broekhuizen
Directiesecretaresse
In februari 2005 heb ik de opleiding Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen behaald. Toen heb ik 4 jaar bij een bank gewerkt, als verkoopadviseur. Daarna bijna 3 jaar als secretaresse op een notariskantoor.
Sinds november 2012 werk ik als secretaresse bij Van Der Linde Makelaardij! Mijn werkzaamheden bestaan uit het inplannen van afspraken, correspondentie met opdrachtgevers tot en met het maken en verwerken van koopaktes. Doordat mijn werkzaamheden zo afwisselend zijn, ga ik elke keer met plezier naar mijn werk.

Samen met mijn man woon ik in Elburg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen of te wandelen.

Elke woning en elke opdrachtgever zijn verschillend. De uitdaging voor mij is om u zo ‘Persoonlijk en Betrokken’ te begeleiden. Ik zou het leuk vinden om u een keer te ontmoeten bij ons op kantoor!
Cobie Keijl-Mulder
Cobie Keijl-Mulder
Commercieel medewerkster
Na mijn administratieve MBO opleiding in 1998 ben ik gaan werken in de Financiële Dienstverlening als secretaresse/administratief medewerker, officemanager en directiesecretaresse.

Vanaf 2004 heb ik de stap kunnen maken naar de makelaardij. Waar ik mijn kennis en ervaring in de makelaardij kon gaan uitbreiden in de functie Commercieel medewerker. Het werkgebied van Zwolle tot en met Apeldoorn en van Hattem tot Nunspeet ben ik werkzaam geweest de afgelopen jaren. Elburg en omgeving en de Nieuwbouwprojecten de afgelopen jaren zijn mij dan ook niet onbekend.

In april 2015 mocht ik onderdeel worden van het team hier bij Van der Linde! De makelaardij is geen dag hetzelfde! Ik vind het echt leuk om alle werkzaamheden naar behoren uit te voeren en ook de contacten met klanten en relaties. Mijn werk doe ik dan ook met veel plezier.

Zelf ben ik van oorsprong opgegroeid in Hattem waar ik mijn man in 1998 heb leren kennen. Wij hebben ons 1e klushuis gekocht in 1999 en verkocht in 2003. Onze huidige woning aan de rand van Oldebroek hebben wij vanaf 2003 geheel verbouwd, gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor wij 2,5 jaar in de stacaravan ernaast hebben gewoond. We wonen hier nu met veel plezier. Inmiddels ben ik moeder van 2 kinderen en werk ik parttime voor de goede balans tussen werk en privé. Om te ontspannen badminton ik en geniet ik van mijn gezin.

Het persoonlijk betrokken zijn vind ik het allerleukste! Graag help ik samen met mijn collega’s u dan ook verder met onze dienstverlening bij Van Der Linde Makelaardij.