Mijn favorieten

Ons kantoor

Graag laten wij u via deze website digitaal kennis maken met ons bedrijf, onze dienstverlening, ons aanbod en de mensen die werken bij Van Der Linde Makelaardij. De website toont in belangrijke mate overzichten van ons aanbod. Als makelaarskantoor aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoedadviseurs (NVM) plaatsen wij al ons aanbod standaard op de meest bekeken website voor onroerend goed aanbod: www.funda.nl. Tevens wordt ons aanbod getoond op andere algemene huizensites zoals Jaap.nl, huizenzoeker.nl en uiteraard op deze website.

In de zomer van 2008 is Van Der Linde Makelaardij begonnen als jong, nieuw en fris makelaarskantoor. Op een eigentijdse, laagdrempelige, persoonlijke en betrokken wijze verlenen wij diensten bij het aankopen, verkopen, huren, verhuren en taxeren van onroerende zaken.


 

Of u nu uw woning wilt verkopen, behoefte heeft aan professionele begeleiding bij het kopen van een woning, uw winkel wilt verhuren, een beleggingspand wil kopen of verkopen, Van Der Linde Makelaardij zal u hierbij optimaal van dienst zijn. Het zijn niet de diensten die wij verlenen die bijzonder zijn. Nee, de manier waarop wij met ons team ons werk invullen, dat is wat ons onderscheidt. Wij vullen dat in met een lange termijn visie. De klant staat centraal en dient op een persoonlijke en betrokken wijze geholpen te worden. Wij zijn er van overtuigd dat dat de beste reclame is die wij kunnen maken. Een tevreden klant is de beste ambassadeur.

Om ons werk goed te kunnen doen beschikken wij uiteraard over uitgebreide ervaring in ons vakgebied. De regio kennen wij op ons duimpje. De medewerkers komen hier vandaan en wonen hier. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waar we bij onze werkzaamheden zeer nuttig gebruik van maken. Ook moderne communicatiemiddelen, een up-to-date automatiseringssysteem, een goed bereikbare en overzichtelijke (mobiele) website, etc. spreken voor zich in onze bedrijfsvoering, evenals het presenteren van ons aanbod op de bekendste website funda.nl.

Het presenteren van het aanbod neemt een bijzonder belangrijke plaats in. Wij zijn ons hier zeer van bewust en daarom besteden wij hier veel aandacht aan. Wij verzorgen geheel in eigen beheer een uitstekende fotoreportage en maken hiervoor gebruik van een professionele digitale Nikon camera met een uiterst lichtsterke groothoek lens. Op internet worden objecten voorzien van een verzorgde en complete fotogalerij inclusief duidelijke plattegronden en een uitgebreide brochure welke is te downloaden. Hierdoor worden onze objecten op een prominente positie getoond.

Het gebruik van internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Maar ondertussen wordt het normale internetten via een desk-top computer verdrongen voor zgn. "mobile devices". Dit zijn de smart telefoons en tablets. Van deze mobile apparatuur wordt door consumenten steeds meer gebruik gemaakt. En dat betekend dat een makelaarskantoor er voor moet zorgen dat haar diensten en aanbod via deze moderne communicatiemiddelen goed te vinden en te lezen is.

De traditionele manier van communiceren veranderd. De jongere generatie neemt nieuwe manieren van communiceren feilloos en eenvoudig op. Waar makelaars vroeger gebruik maakten van een makelaarskrant (bijvoorbeeld de NVM'er) worden nu instrumenten ingezet als TWITTER en FACEBOOK.

Wij streven elke dag naar een optimale begeleiding van kopers, verkopers, huurders en verhuurders bij het zoeken en vinden van een woning. Op onze website zorgen wij voor een actueel overzicht van objecten die worden aangeboden via onze bemiddeling. Uiteraard houden wij u graag op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen die voor u interessant zijn. Dat doen wij o.a. via deze website.

Deze website geeft een indruk van ons bedrijf. U kunt zich voorstellen dat wij niet alle persoonlijke vragen via deze website kunnen behandelen. Wij komen daarom dan ook graag met u in contact voor een maatwerkadvies betrekking hebbende op uw persoonlijke situatie. Om u optimaal te kunnen helpen bij het oplossen van uw vraagstukken, bij het vinden van een woning, bedrijfspand of winkel maken wij graag een afspraak met u. U kunt daarvoor bij ons op kantoor komen om vrijblijvend kennis met ons te maken. Een afspraak maken bij u thuis is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail ons gerust: 0525-686063 of info@vdlindemakelaardij.nl. En uiteraard wordt uw zaak uiterst vertrouwelijk door ons behandeld.

 

Beeldmerk en huisstijl:
Bij de ontwikkeling van ons logo en onze huisstijl is bewust gekozen voor de stijlvolle kleuren groen en blauw. De frisse en sprankelende kleuren vertegenwoordigen de kleuren van de omgeving: het groen van het frisse gras en de prachtige bossen. Het blauw van het water, Veluwemeer, voorheen Zuiderzee. Ons werkgebied ligt aan de rand van het "oude" en "nieuwe" land (Veluwe - Flevoland). Wij zijn actief in een straal van circa 20 kilometer rondom Elburg in de gemeentes Elburg, Oldebroek, Nunspeet en Dronten.

Ons beeldmerk wordt gevormd door 2 huisjes met in het midden een boom. U begrijpt het al, de boom is een uitbeelding van de naam. De flankérende huisjes duiden op de handel en ons portfolio: onroerende zaken. Ook beeld het logo de twee partijen uit die door tussenkomst van de bemiddelaar bij elkaar worden gebracht. Het logo en de kleurstelling komt op een fraaie wijze terug in de gehele huisstijl, de opvallende borden, de website en andere uitingen.
 
Bij de aankleding en inrichting van het kantoor, maar ook in onze werkwijze, hebben wij bewust gekozen voor transparantie. In onze dienstverlening vindt u de transparantie terug in onze eerlijke, duidelijke adviezen, open en gastvrije benadering van cliënten, inzichtelijke kosten en heldere afspraken over courtage/provisie. Belangstellenden (kopers, huurders) kunnen rekenen op een eerlijke, duidelijke en transparante begeleiding. Belangenverstrengeling zal niet voorkomen in onze dienstverlening.

Van Der Linde Makelaardij is gespecialiseerd in moderne makelaardiensten en legt zich enkel hierop toe. De focus ligt volledig op een optimale begeleiding van onze cliënten. Wij houden ons binnen ons bedrijf niet bezig met hypotheken of assurantiën. Indien gewenst kunnen wij u doorverwijzen naar een goede hypotheek- of verzekeringsadviseur, bouwkundige, jurist e.d. Schroom niet ons te vragen om u door te verwijzen.

Hebt u een specifieke woonwens? Wij vinden het een enorme uitdaging om samen met u de markt te verkennen en u te helpen bij het vinden van die woning die voldoet aan uw woonwensen! Na het vinden van uw droomhuis kunt u bij ons rekenen op een professionele begeleiding bij het aankopen. Graag maken wij een afspraak om hierover met u van gedachten te wisselen.

Overweegt u om te gaan verhuizen? Denkt u er over om een bedrijf te beginnen of bent u op zoek naar een andere bedrijfsruimte of kantoor? Maak uw wensen aan ons kenbaar. Graag zoeken wij samen met u naar de ideale oplossing.

Belt u gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor aan de Klokbekerweg 18 te Elburg. De koffie staat klaar!

Van toepassing zijnde voorwaarden:
Bij de uitoefening van onze diensten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden voor particuliere opdrachtgevers of de algemene voorwaarden voor professionele opdrachtgevers.


Openingstijden:
Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 12.30 en van 13.15 – 17.15 uur. Zaterdags en zondags is ons kantoor gesloten. Afspraken buiten kantoortijden in overleg.

Verberg kaart

Vestiging:

Van Der Linde Makelaardij & Taxaties

ELBURG

Klokbekerweg 18
8081 LJ Elburg
KvK nummer: 08176610
BTW nummer: NL.1931.07.259.B.01