Werkgebied

Het werkgebied van Van Der Linde Makelaardij ligt op de rand van de Noord-Oost Veluwe en in een deel van Flevoland, in een globale straal van circa 20 kilometer rondom Elburg.


Het primaire werkgebied van Van Der Linde Makelaardij bestaat uit de woonplaatsen Elburg, 't Harde, Doornspijk, de Hoge Enk, Oldebroek, Oosterwolde (Gld.), Noordeinde, Kerkdorp, 't Loo, Wezep, Hattemerbroek. Hier zijn wij actief op het gebied van de particuliere woningmakelaardij en bieden wij al onze diensten aan, zoals aan- en verkopen van onroerende zaken, taxaties, gevalideerde taxaties via NWWI of TaxateursUnie, waardebepalingen, verhuur, etc..
Voor gevalideerde taxaties (NWWI of TaxateursUnie) kunt u bij ons terecht voor woningen (bedrijven / bedrijfswoningen > in overleg) in de woonplaatsen: Elburg, 't Harde, Doornspijk, de Hoge Enk, Oldebroek, Oosterwolde, Noordeinde en Kerkdorp, 't Loo, Wezep, Hattemerbroek, Hattem, Kampen, IJsselmuiden, Nunspeet, Hulshorst, Hierden, Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Dit kan tot uiterlijk 20 kilometer hemelsbreed vanaf ons kantoor in Elburg of 't Harde.

Wil je precies weten of wij de taxatie voor je kunnen uitvoeren bel ons dan even voor overleg: 0525-686063. Het wel of niet kunnen/mogen uitvoeren van een taxatie is afhankelijk van het beleid van de bank waar u de hypotheek afsluit en regelgeving van het NRVT.


Als je meer informatie wilt over de regio of woonplaatsen binnen ons werkgebied, klik dan op de onderstaande links.


Als makelaarskantoor helpen wij graag bij het vinden van een mooie woning, maar wij vinden het ook belangrijk dat iedereen prettig woont. Wonen begint bij een fijn huis, maar wonen doe je ook in een omgeving. Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in je directe woonomgeving en weet waar je moet zijn om hierover met elkaar van gedachten te wisselen. Iedereen kan een wezenlijke bijdrage leveren in een goede en plezierige woonomgeving.


Elburg
Gemeente Elburg kent de kernen Elburg, Oostendorp, 't Harde, Doornspijk en Hoge Enk. De woonkernen bestaan op hun beurt uit woonwijken, elke wijk met zijn eigen kenmerken. Vaak zijn deze kernen ontstaan als een nieuwbouw / uitbreidingswijk. De (uiterlijke) kenmerken van de wijk hangen vaak samen met de bouwperiode waarin de wijken ontwikkeld zijn. Om de bewoners van de wijken zeggenschap te geven van wat er in hun wijk gebeurt en speelt zijn er wijkcomités opgericht (wijkgericht werken). Een wijkcomité is een bestuur en bestaat uit bestuursleden die de wijk vertegenwoordigd naar het gemeentebestuur.

Oldebroek
Gemeente Oldebroek bestaat uit de kernen Oldebroek, Wezep, 't Loo, Oosterwolde, Noordeinde en Kerkdorp.

Nunspeet
Gemeente Nunspeet bestaat uit de kernen Nunspeet, Hulshorst, Elspeet en Vierhouten.

Ruimtelijke plannen
Als je meer wilt weten over de bestemming van een object of bestemmingsplannen, dan kan je de informatie hierover raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.


 

Taxatierapport nodig?


Heb je een woning gekocht? Wij verzorgen graag het taxatierapport voor je. Tegenwoordig moet er voor de meeste hypotheken een zogenaamd "gevalideerd" taxatierapport worden opgemaakt. Voor het afleveren van een gavalideerd taxatierapport is ons kantoor aangesloten bij 2 validatie instituten, nl. het NWWI en TaxateursUnie. Bespreek met je  tussenpersoon dat je de taxatie wilt laten verzorgen door ons kantoor. Je tussenpersoon kan vervolgens contact opnemen met ons kantoor voor het verstrekken van de opdracht. Wil je direct een opdracht verstrekken aan ons kantoor? Vul dan onderstaande contactformulier in.

Wilt u meer weten over het NWWI? Of via de website van het NWWI een opdracht verstrekken?
Klik dan op deze link.

Wilt u meer weten over TaxateursUnie? Of rechtstreeks via de website van TaxateursUnie een opdracht verstrekken?
Klik dan op deze link.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring