Mijn favorieten

Werkgebied

Het werkgebied van Van Der Linde Makelaardij ligt op de rand van de Noord-Oost Veluwe en in een deel van Flevoland, in een globale straal van circa 20 kilometer rondom Elburg.


Het primaire werkgebied van Van Der Linde Makelaardij bestaat uit de woonplaatsen Elburg, 't Harde, Doornspijk, de Hoge Enk, Oldebroek, Oosterwolde, Wezep, Noordeinde en Kerkdorp. Hier zijn wij actief op het gebied van de particuliere woningmakelaardij en bieden wij al onze diensten aan, zoals aan- en verkopen van onroerende zaken, taxaties, gevalideerde taxaties via NWWI of TaxateursUnie, waardebepalingen, verhuur, etc..

Wij zijn een all-round makelaarskantoor met een brede kennis en ervaring die we in kunnen zetten bij al onze activiteiten in dit gebied.
Voor gevalideerde taxaties (NWWI of TaxateursUnie) kunt u bij ons terecht voor woonobjecten in de woonplaatsen: Elburg, 't Harde, Doornspijk, de Hoge Enk, Oldebroek, Oosterwolde, Wezep, Noordeinde en Kerkdorp, Kampen, IJsselmuiden, Nunspeet, Hulshorst, Hierden, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen, tot in een straal van maximaal 20 kilometer van ons kantoor*.

* Wilt u precies weten of wij in andere dan de genoemde woonplaatsen een taxatie kunnen uitvoeren, overlegt u dit dan met uw hypotheekadviseur, of bel ons voor overleg 0525-686063. Het wel of niet kunnen/mogen uitvoeren van een taxatie is o.a. afhankelijk van het beleid van de bank waar u de hypotheek afsluit.Als u meer informatie wilt over de regio of woonplaatsen binnen ons werkgebied, klik dan op de items. U land dan op de websites van de betreffende gemeente.

 


Als makelaarskantoor helpen wij graag bij het vinden van een mooie woning, maar wij vinden het ook belangrijk dat iedereen prettig woont. Wonen begint bij een fijn huis, maar wonen doe je ook in een omgeving. Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in je directe woonomgeving en weet waar je moet zijn om hierover met elkaar van gedachten te wisselen. Iedereen kan een wezenlijke bijdrage leveren in een goede en plezierige woonomgeving.


Elburg
Gemeente Elburg kent de kernen Elburg, Oostendorp, 't Harde, Doornspijk en Hoge Enk. De woonkernen bestaan op hun beurt uit woonwijken, elke wijk met zijn eigen kenmerken. Vaak zijn deze kernen ontstaan als een nieuwbouw / uitbreidingswijk. De (uiterlijke) kenmerken van de wijk hangen vaak samen met de bouwperiode waarin de wijken ontwikkeld zijn. Om de bewoners van de wijken zeggenschap te geven van wat er in hun wijk gebeurt en speelt zijn er wijkcomités opgericht (wijkgericht werken). Een wijkcomité is een bestuur en bestaat uit bestuursleden die de wijk vertegenwoordigd naar het gemeentebestuur. 

Lees hier de digitale gemeentegids van Elburg.

Gemeente Elburg kent de volgende wijkcomité's. Klik hier voor een overzicht van de gebiedsindeling van de wijkcomités:

 

Bestaat uit de woonwijken Vesting (binnenstad Elburg), Rode Dorp en Molendorp
Website: www.vestingmolendorp.nl

E-mail: vestmol@gmail.com
Twitter: @vestmol1

  Bestaat uit de woonwijken Oostehoek I en Oosthoek II en De Vrijheid

 

  Bestaat uit de woonwijken Oostendorp, Honingveld, De Pal I, De Pal II en De Arena

 

Bestaat voor de gehele woonkern van 't Harde

Bestaat voor de hele woonkernen Doornspijk en de Hoge EnkOldebroek
Gemeente Oldebroek bestaat uit de kernen Oldebroek, Wezep, 't Loo, Oosterwolde, Noordeinde en Kerkdorp.

Lees hier de digitale gemeentegids van OldebroekNunspeet
Gemeente Nunspeet bestaat uit de kernen Nunspeet, Hulshorst, Elspeet en Vierhouten.

Lees hier de digitale gemeentegids van Nunspeet.Ruimtelijke plannen
Als u meer wilt weten over ruimtelijke plannen en / of de bestemming van een object, dan kunt u de informatie hierover over het algemeen digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dit geldt voor onroerende zaken in geheel Nederland en betreft woningen en bedrijven.


 

Woonplaatsen

Wilt u meer informatie over de gemeente waar u wilt gaan wonen?

Wij verwijzen u graag door naar:

Gemeente Elburg

Gemeente Oldebroek

Gemeente Nunspeet

Gemeente Dronten

Gemeente Kampen

Gemeente Harderwijk

Gemeente Zwolle

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen