Mijn favorieten

Open Huis

Waarom zou u meedoen met een Open Huis? U schakelt toch niet voor niks een makelaar in?!

Die vraag krijgen wij regelmatig te horen. En ons antwoord op die vraag is: “omdat het werkt”. De praktijk laat zien dat er rondom elk Open Huis extra woningen verkocht worden. Het zijn verkoopkansen die u mooi mee kunt pakken!

Elk jaar worden er 2 Landelijke NVM Open Huizen Dagen georganiseerd; één omstreeks maart/april en één rond september/oktober. Daarnaast organiseert Van Der Linde Makelaardij vaak 2 of 3 extra Open Huizen Dagen, meestal in mei, september of november. Deelname aan een Open Huizen Dag is bij ons altijd gratis. Ook heeft u bij ons eventueel de mogelijkheid voor een individueel Open Huis. Wij denken graag met u mee wat in uw geval de beste optie is.

Voor woningzoekenden is een Open Huizen Dag een ideale gelegenheid voor het oriënteren, kijken en vergelijken van diverse woningen. Het gebeurt niet vaak dat de eerste de beste woning die u bekijkt ook de woning wordt die u koopt. Soms lijkt een woning van buiten erg mooi, maar valt het binnen toch tegen. Of zijn de foto's van binnen zo fraai, dat u helemaal verliefd wordt op de woning. Een bezichtiging van de woning brengt alles in het juiste perspectief.De eerst vol
gende landelijke NVM Open Huizen Dag wordt georganiseerd op zaterdag 5 oktober 2019. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn er dan weer woningen te bekijken voor gegadigden die zich oriënteren op de woningmarkt op een laagdrempelige manier. Van Der Linde Makelaardij organiseert op 21 juni 2018 een extra Open Huis; een mooie extra kans voor u als verkoper! 

Wilt u ook meeprofiteren van de extra verkoopkansen die een Open Huis u biedt? Wij maken graag een afspraak met u om u te adviseren. Heeft u als koper of verkoper vragen over de mogelijkheden van de Open Huizen Dagen? Bel ons voor meer informatie.

Mee doen met het Open Huis?

Wil je weten of je woning goed in de markt ligt? Zet je woning te koop en doe mee met het Open Huis! Een perfecte kans voor een speeddate met flirtende woningzoekers. Vul onderstaande contactformulier in voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring