Mijn favorieten

Open Huis

Waarom zou u als verkoper meedoen met een Open Huis? U schakelt toch niet voor niks een makelaar in?!

Die vraag krijgen wij regelmatig te horen. En ons antwoord op die vraag is: “omdat het werkt”. De praktijk laat zien dat er rondom elk Open Huis extra woningen verkocht worden. Het zijn verkoopkansen die u als verkoper mooi mee kunt pakken!

Elk jaar worden er 2 Landelijke NVM Open Huizen Dagen georganiseerd; één in het voorjaar (maart) en één in het najaar (oktober). Daarnaast organiseert Van Der Linde Makelaardij vaak 3 keer een extra Open Huizen Dag of avond, in februari, juni en november. Deelname aan een Open Huizen Dag is bij ons vrijblijvend en dit kost u niets extra!

Ook heeft u bij ons de mogelijkheid voor een individueel Open Huis. Wij denken graag met u mee wat in uw geval de beste optie is.


Verkoopplannen? Bel gerust voor een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling! Wij vertellen u graag alles over de woningmarkt, de verkoopkansen van uw woning, de verschillende verkoopmethodes en de courantheid van uw woning!

De eerst volgende landelijke NVM Open Huizen Dag wordt georganiseerd op zaterdag 28 maart 2020. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn er dan weer woningen te bekijken voor gegadigden die zich oriënteren op de woningmarkt op een laagdrempelige manier.


 Voor woningzoekenden is een Open Huizen Dag een ideale gelegenheid voor het oriënteren, kijken en vergelijken van diverse woningen. Het gebeurt niet vaak dat de eerste de beste woning die u bekijkt ook de woning wordt die u koopt. Soms lijkt een woning van buiten erg mooi, maar valt het binnen toch tegen. Of zijn de foto's van binnen zo fraai, dat u helemaal verliefd wordt op de woning. Een bezichtiging van de woning brengt alles in het juiste perspectief.


 

Mee doen met het Open Huis?

Wil je weten of je woning goed in de markt ligt? Zet je woning te koop en doe mee met het Open Huis! Een perfecte kans voor een speeddate met flirtende woningzoekers. Vul onderstaande contactformulier in voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring