Mijn favorieten

Open Huis

Uw woning extra laten opvallen tijdens een Open Huizen Dag

Sinds de start van ons kantoor is Van Der Linde Makelaardij actief met het organiseren van (extra) Open Huizen Dagen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het organiseren van Open Huizen Dagen de verkoop van woningen stimuleert en bevordert en/of zorgt voor een snellere verkoop. Uiteraard kan de verkoop van een woning niet zonder een goed maatwerkadvies als het gaat om de te verwachten opbrengst, de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie!

"Deelname aan een Open Huizen Dag via Van Der Linde Makelaardij is GRATIS!"

Het is mogelijk om uw woning ten behoeve van het Open Huis extra op te laten vallen. Van Der Linde Makelaardij heeft hiervoor speciale Promotie Pakketten. Wilt u meer weten over onze promotiepakketten of de uitgekiende presentatiepakketten ten behoeve van de objectpresentatie, bel gerust met ons kantoor: 0525-686063.

Elk jaar worden er 2 Landelijke NVM Open Huizen Dagen georganiseerd, doorgaans in de maanden maart/april en oktober. Daarnaast organiseert Van Der Linde Makelaardij vaak nog 2 of 3 extra Open Huizen Dagen, meestal in mei, september of november. Ook wordt de mogelijkheid geboden voor een individueel Open Huis. Vraag in dit kader naar ons speciale Presentatiepakket in combinatie met het Individuele Open Huis.Ook voor woningzoekenden is een Open Huizen Dag een ideale gelegenheid voor het oriënteren, kijken en vergelijken van diverse woningen. Het gebeurt niet vaak dat de eerste de beste woning die je bekijkt ook de woning wordt die je koopt. Soms lijkt een woning van buiten erg mooi, maar valt het binnen toch tegen. Of zijn de foto's van binnen zo fraai, dat je helemaal verliefd wordt op de woning. Een daadwerkelijke bezichtiging van de woning brengt alles in het juiste perspectief. De dimensies van de ruimtes kan je bij een fysieke bezichtiging echt ervaren. En deze dimensies kunnen anders uitpakken dan indruk die je krijgt van de platte plaatjes / foto's. Uiteraard doen wij ons best om een reëel beeld te tonen met de foto's en plattegronden.

Steeds meer verkopers vinden het prettig als het verkoopproces kort duurt. Dat scheelt mogelijk dat je vaak je woning in orde moet maken voor bezichtigingen. Als er maar één zaterdag nodig is om je woning te verkopen, dan wordt dat effect in ieder geval bereikt!

De eerst volgende Extra Open Huizen Dag wordt georganiseerd op donderdag 18 juni 2020. Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn er dan weer woningen te bekijken voor gegadigden die zich oriënteren op de woningmarkt op een laagdrempelige manier. Dit is onder voorbehoud omtrent de ontwikkelingen van het Coronavirus.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring