Mijn favorieten

Optimale presentatie

Als u uw woning wilt gaan verkopen, dan is het belangrijk uw woning optimaal te presenteren. Hoe zorgt u ervoor dat die ene koper enthousiast wordt bij het bekijken van uw huis? En wat is belangrijk om uw woning zo ruim mogelijk te laten overkomen? Als u uw woning verkoopt via Van Der Linde Makelaardij, dan ontvangt u van ons een handige checklist met allerlei praktische tips. Maar wij gaan verder…

Verkoopstyling
Als u dat wenst komen wij bij u langs om u persoonlijk advies te geven voor het verkoopklaar maken van uw woning. Wij bekijken met u hoe uw woning het beste tot zijn recht komt voor de fotoreportage en bij bezichtigingen.
 
Is uw woning verkoopklaar? Dan maken wij een afspraak voor een uitgebreide fotoreportage inclusief foto's van de tuin en de omgeving. Goede foto's maken hét verschil bij het presenteren van de woning op internet en in een brochure. Voor een optimale presentatie en een hogere positie op Funda maken wij ook standaard 360 graden, een foto slideshow of een videoproductie. Dit is maatwerk en is afhankelijk van de te verkopen woning.


Hulp bij opruimen en verkoop klaarmaken 
Het kan zijn dat u als verkoper druk bent met heel veel andere dingen en eigenlijk geen tijd heeft om een woning verkoopklaar te maken. Van Der Linde Makelaardij biedt in deze situaties hulp en begeleiding bij het opruimen. Wij kennen de omgeving en weten waar we moeten zijn. Wij hebben contacten met kringloopwinkels, verhuisbedrijven, hoveniers en bijvoorbeeld schilders die u eventueel in deze drukke tijd van dienst kunnen zijn.  


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring