Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

Heeft u uw huis wel eens vergeleken met dat van uw buren? Is uw huis precies hetzelfde? Is de kavel even groot? Hebben de buren ook hun keuken of de badkamer recent vernieuwd? En waarom hebben de buren de dakbedekking op hun platte dak inmiddels vervangen? Hoe staat het met de isolatie? Zijn er erfdienstbaarheden die een rol kunnen spelen? Is het uitzicht precies hetzelfde?

Zomaar wat vragen om uw woning te vergelijken met het huis van uw buren. Misschien lijken de woningen identiek, maar de kans is heel klein dat ze dat ook echt zijn. Elk kenmerk van een woning heeft positieve of soms negatieve effecten op de verkoopbaarheid en daarmee ook op de waarde van uw woning. Daarom is het belangrijk om uw verkoopplannen te beginnen met een waardebepaling. Met andere woorden: wat is uw woning waard? Door de waarde van uw woning te weten kunt u bepalen of het zinvol is om uw woning te verkopen of dat u misschien beter nog even kunt wachten.

De makelaars van Van Der Linde nemen bij de waardebepaling alle relevante factoren mee in de waardevaststelling. Natuurlijk zijn de kenmerken van de woning zeer bepalend, maar de waarde van uw woning is ook afhankelijk van het aanbod van soortgelijke woningen en de vraag die er op dat moment is. Uiteraard is het belangrijk om te kijken naar de staat van onderhoud en de afwerking. Het zijn allemaal factoren die de verkoopbaarheid en daarmee de waarde bepalen van uw woning. Van Der Linde Makelaardij weet welke woningen er recent verkocht zijn en hoe die woningen te vergelijken zijn met uw woning. Wij kennen ook het actuele aanbod wat er op dat moment is. Ook wordt er gekeken naar publiek- en privaatrechtelijke kenmerken die bepalend kunnen zijn voor de waarde.

U begrijpt: de waarde van uw woning is niet zomaar even te bepalen. Het is werk voor specialisten die weten waar ze op moeten letten, die weten wat er speelt op de plaatselijke woningmarkt en die kennis én ervaring hebben in het gebied en de betreffende woonplaats.

De waardevaststelling van uw huis kunt u dan ook gerust overlaten aan de makelaars van Van Der Linde Makelaardij.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring