Mijn favorieten

Nieuwbouw

Woon jij hier straks in je eigen droomwoning?
Dat kan! Namens gemeente Elburg biedt ons kantoor bouwkavels te koop aan op plan Heidezoom in ’t Harde. De bouwkavels liggen aan De Verlengde Schietweg aan de rand van de woonwijk met het bos én de natuur naast de deur. Een fantastische locatie om heerlijk te wonen! Er zijn 7 kavels beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning en daarnaast worden 4 kavels aangeboden voor de bouw van een half-vrijstaande woning. Klik hier voor meer info over de (beschikbare) bouwkavels.
 
Heb je interesse? Bel met ons kantoor voor meer informatie of download hieronder de informatie. Is er een optie op uw favoriete kavel? Wij kunnen u op de reservelijst plaatsen! Contact ons voor de actuele status van beschikbaarheid.


Download hier de Verkoopinformatie
Download hier het Beeldkwaliteitsplan Heidezoom 't Harde
Download hier de Algemene uitgiftevoorwaarden gemeente Elburg 2011

 

 

Nu ook 2 bouwkavels te koop aan de Eperweg!
Lijkt het jou ook geweldig om je eigen huis te (laten) bouwen? Op een fraaie locatie aan de Eperweg in 't Harde is er de mogelijkheid om met een medebouwer een stijlvolle halfvrijstaande woning te bouwen. Voor een halfvrijstaande woning gaat het om een behoorlijk forse kavelmaat van circa 500 m2 eigen grond. Voor wat betreft de architectuur van de woning geeft het bestemmingsplan de richting van een jaren dertig stijl aan. Klik hier voor meer informatie. 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring