Mijn favorieten

Succesvol zaken doen met Van Der Linde Makelaardij

Allereerst willen wij u / jou als team van Van Der Linde Makelaardij ontzettend bedanken als u kiest voor of hebt gekozen voor de dienstverlening via ons kantoor. Dat is de enige manier waarop u werkelijk kennis kunt maken met de werkwijze van Van Der Linde Makelaardij. Elke dag doen wij enorm ons best om kopers en verkopers, maar ook huurders en verhuurders optimaal van dienst te zijn. En, laten we eerlijk zijn; er gaat best wel eens wat mis. "Waar gewerkt wordt, vallen spaanders", luidt het spreekwoord. U kunt elke dag van ons die toewijding en betrokkenheid merken, die u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Hebt u vragen of opmerkingen over ons bedrijf, onze medewerkers, de diensten of onze handelswijze? Neem dan contact met ons op en vraag om een persoonlijke afspraak met Edwin van der Linde.

Elke opdrachtgevers waar Van Der Linde Makelaardij een opdracht succesvol voor afgerond heeft, krijgt de gelegenheid een beoordeling te schrijven over de door ons verleende dienst. Deze zogenaamde "reviews" zijn hier op onze website terug te vinden per vestiging. Voor de vestiging Elburg zijn wij begonnen met de reviews vanaf januari 2016. Voor de vestiging 't Harde zijn de reviews acties met ingang van april 2018.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring